-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kan Bağları

ads
ads

Kan Bağları Filmi


Vizyon Tarihi 30 Mayıs 2014 (2 saat 7dk)
Yönetmen: Guillaume Canet
Oyuncular: Clive Owen, Billy Crudup, Marion Cotillard
Tür Polisiye
Ülke ABD , Fransa

Kan Bağları Filminin özeti:


1974 senesinin New York'unda geçen filmde, yıllar önce ölümle sonuçlanan bir kavgaya karışmış olan Chris, sağlıklı halden çevre süresi azaltılan mahkumiyetini tamamlayıp hapisten çıkacağı güne ulaşmıştır. Kendisini almaya mevrut er kardeşi Frank ile buluşması ise onun için kabustan farksızdır. Frank ve Chris doğdukları günden bu yana bir çeşit anlaşamamış ve hayatlarını baştan sona değişik şekillerde muammer olan iki kardeştir. Chris suça mail bir aylak iken kardeşi Frank zabıta olarak çalışmayı seçmiştir. Hapiste geçirdiği süre süresince Chris'in berenarı da olsa akıllandığını uman Frank, kardeşinin yeni bir hayata başlayıp namına çekidüzen vermesi için elinden geleni yapacaktır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.