-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Aşkta Yanlış Yoktur

ads
ads

Aşkta Yanlış Yoktur Filmi


Vizyon Tarihi 6 Haziran 2014 (1 saat 37 dk)
Yönetmen: Jeremiah S. Chechik
Oyuncular: Ryan Kwanten, Kristen Hager, Ryan McPartlin
Tür Romantik , Komedi
Ülke Kanada

Aşkta Yanlış Yoktur Filminin özeti:


Leo Palamino başarısızlığa düçar bir yazardır ve hayatını bulaşıkçılık yaparak sürdürmeye çalışırken esbak karısı "Why You Suck" (Neden Bu kadar Berbatsın?) antetli bir blog atılgan ve burada paylaştığı içeriklerle bir anda ünlenip beklemediği bir ilgiye kavuşur. Blog sitesinde Leo ile alakalı yazılar vardır ve bu keyfiyet canını bir hayli sıkmaktadır.

ısın daha da kötüsü blog gücük sürede betik haline getirilir ve her yerde satılmaya başlar. İdealist, hayalperest ve direngen olan jön eş hayattan henüz fazlasını beklediği için hep kaybetmiştir ve çevresinin tavsiyelerine kulak asmamaktadır. Leo bir sıra 'hayatımın kadını' diyeceği Colette ile, hem bile onun deri gününde tanıştığındaysa işler hakkıyla çığırından çıkar. artık Leo’nun kendisini Colette’ye ve dünyaya tamam insan olarak tanıtlama etmesi için aşkın az zamanı vardır... Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.