-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Çıkma Teklifi

ads
ads
Çıkma Teklifi
Erkeklerin çoğu hoşlandıkları bayanlara nasıl bir teklif ile ondan hoşlandıklarını ve beraber olmak istediklerini doğru bir şekilde yapamaz. Bu son derece önemli bir konu olup, erkeklerin bu konuda beceriksiz olduğu bilinmektedir. Gerçekten de öyledir. Çıkma teklifi konusunda kadınlara nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmeyen erkekler, hataya düşmektedirler. Nasıl bir şekilde, ne söyleyerek karşı tarafa bu teklifi yapması gerektiğini bilmeyen erkekler, geri dönüşü olmayan bir hatayı da gerçekleştirebilirler. Çünkü kadınlar karşı tarafta özgüvensiz ve kendine güvenmeyen erkeklerden hoşlanmazlar, çekici bulmazlar. Bu sebeple kendinize güvendiğinizi göstermeli, özgüven dolu bir şekilde çıkma teklifini karşı tarafa yapmalısınız. “Evet” cevabını alabilmek için çıkma teklifi son derece önemlidir.

Çıkma teklifi etmeden önce kendinize güvenmelisiniz. Özgüven dolu bir şekilde, beden diliniz ile bunu da karşı tarafa yansıtmalı ve anlamasını sağlamalısınız. Daha sonrasında klasik bir çıkma teklifi yerine herkesten farklı bir şekilde teklifini yapmalısınız. Çekiciliğinizin en üst seviyede olduğu an çıkma teklifini yapmalısınız ve kesinlikle hata yapmamalısınız. Bu hatalardan bir kaçı da şunlardır. Birbirinizi tanımadan, çıkma teklifi yapmamalısınız. Sessiz anlarda, sohbetin kesildiği ve kızın sıkıldığı anlarda yapılmaması gereken biri de çıkma teklifidir. Çünkü hoş bir zaman değildir ve kız için unutulmaz bir an değildir. Bu sebeple çıkma teklifi yapmadan önce an çok önemlidir ve sizin çekiciliğinizin en üst seviyede olduğu, karşı tarafın sizden memnun olduğu anda çıkma teklifini yapmalısınız.

Siz de karşı taraftan istediğiniz cevap olan “Evet” i duymak istiyorsanız dediğimiz kısımlara dikkat etmelisiniz ve son derece etkili bir çıkma teklifi gerçekleştirmelisiniz. Bu sayede karşı tarafın size olumlu cevap verme olasılığı artacak, istediğiniz cevabı duyabileceksiniz. Ayrıca çıkma teklifi sözleri hakkında olumlu veya olumsuz olacağı konusunda emin değilseniz karşı tarafında mimikleri beden dili ve konuşmaları bunu size ufak da olsa gösterecektir. Bu sebeple kendinize güvenmeli ve karşı tarafın teklifini reddetme olasılığını en aza indirmeli, çekici olmayı başarmalı, size olan hayranlığın en üst seviyede olduğu anı kollamalı başarılı bir şekilde teklifinizi gerçekleştirip cevabınızı almalısınız. Çıkma teklifi nasıl yapılır hakkında anlattığımız bu bilgiler sizlere atmanız gereken adımlar konusunda cesaret verecek ve yol gösterecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.