-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ayicik Bombo

ads
ads
Ayicik Bombo
Eskiden çizgi film izlemek için TRT’nin sabah kuşağında belli saatler arasında yayınlanan çizgi filmleri sabırsızlıkla beklerdik. Bizim çocukluğumuz da çok fazla çizgi film alternatifi bulunmamaktaydı. Oysa günümüz de durum oldukça farklı ve çeşitli. Bugün internet ve birçok çizgi film kanalından sabahtan akşama kadar çizgi film izlemesini çocuklarımıza yaptırabiliriz.

Bu çizgi film kanalarından bir tanesi olan MinikaGo ekranlarında yayınlanan Ayıcık Bombo kısa bir zamanda çocukların en sevdiği arkadaşı oldu. Ayıcık bombo izle yazarak Google’yeonline ayıcık bombo izle ile çocuklarınıza istediğiniz zaman izletmeniz mümkündür. Bu sevimli minik ayıcık sadece doğru işler yapan ve ailelerin çocuklarına korkusuzca izletebileceği bir çizgi film karakteridir.

Daha çok 0 – 5 yaş grubu oldukça küçük çocukların izlemeyi tercih ettiği bu çizgi film de çocuğunuzun ruhsal gelişimine zarar verecek hiçbir kötü şey yoktur. Tam aksine çocuklarınıza hayvan sevgini öğretecek ve Ayıcık bombo’nun maceraları ile eğitici bilgiler verebileceksiniz. Ayıcık bomba aslında hiç konuşmadan vücut dili ve mimikleri ile kendini ifade etmeye çalışan bir karakterdir.

Çizgi filmin başından sonuna kadar sadece homurdanma sesleri çıkartan bu sevimli ayıcık, davranışları ve yaptıkları ile çocuklara örnek olmaktadır. Bugün Google’yeAyıcık Bombonun Gölgesi, Ayıcık Bombo Doğum günü süprizi, Ayıcık Bombo Çiftçi Bombo, Ayıcık Bombo Safaride, Ayıcık Bombo Ponpon Top gibi başlıkları yazarak bu sevimli kahramanın seçme en güzel bölümlerine ulaşıp, çocuklarınıza izletebilirsiniz.

Ayıcık Bombo nasıl bir konuya sahiptir? Konuşmayan bir ayının, insanların dünyasına girip bir şeyler anlatabilmesi sizce mümkü mü? Hayır diyorsanız, demek siz hala Ayıcık Bombo ile tanışmadınız. Çünkü Ayıcık bombo bunu başarabilen sevimli bir kahramandır. Çizgi filmin başından sonuna kadar hiç konuşmadan çocukları ekranların başına kilitlemeyi başarabilen bir kahraman olarak karşımıza çıkmaktadır. Çizgi film de hiç gözükmeyen sadece sesini duyduğumuz bir anlatıcı karakter bulunmaktadır. Bu anlatıcı sürekli olarak bomboya öğütler vererek, yönlendirme yapmaktadır. Bu özelliği ile de diğer çizgi filmlerinden ayrılan bombo farklı bir konsepte hazırlanmış bir çizgi film karakteridir. Ayıcık Bombo’nun en yakın arkadaşları Ponpon, Miço, Bella ve Karameldir. Her bölümde bu dörtlünün başına gelen olaylar güzel bir sunumla çocuklara izletilmektedir. Ayıcık bombo’yu diğer çizgi filmlerden ayıran en belirgin özelliği ise çocuğu kişisel, sosyal ve duygusal yönleri ile geliştirecek, eğitici bir çizgi film olmasıdır. Keyifli seyirler Çocuklar…


Kaynak  http://cizgifilmizler.com/ayicik-bombo-cizgi-filmi-video-1-izle.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.