-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bodrum yacht, cabin charter | Bodrum Yat ve Kabin Kiralama

ads
ads
Bazen düşünüyorumda özgürlüğün tanımı olsa ne olurdu ki? Özgürlük nasıl bir şeydir? İnsan özgür olduğunu nasıl anlayabilir ki? Özgürlük nasıl bir duygudur ki.. Ben bunun cevabını geçen yaz buldum.. Masmavi Bodrum'da bir yatın üzerinde özgür olduğumu hissettim.. Sıcakta seninle dans ederken özgür olduğumu hissettim.. O meltem rüzgarları ile Bodrum'un inci koylarında hayatın tadını özgürce çıkarırken özgürlüğün tadını hissettim.. Ufuk çizgisiyle yol almaktır.. Mavinin,yeşilin tonlarını izlemek, balıkların dalgalarla dansını izlemek.. İnsan'ın huzurlu olması mutlu olması yaşaımda dengede ve düzenli olması güzel bir tatil geçirmesine bağlı.. koca bir yılın  verdiği iyi kötü herşeyi o tatilde atmak, özgürce ve mutlu bir şekilde 1-2 hafta geçirmek herkesin hayali... Hele o sürat tekneleri ki motor yacht diyorlar denizin üstünde seke seke gitmek.. O zevk..


Bodrum yacht, cabin charter | Bodrum Yat ve Kabin Kiralama 1

Geçen gün bir tabloya bakıyordum, tabloda yat üzerinde sevgilisi ile olan bir adam vardı.. Bacaklarını uzatmışlar ve huzur içinde mutluluk anlatıyordu.. O zaman yat ile gezmeyi bende kafama koymuştum.. cabin charter yani kabin kiralama daha uygun ve eğlenceli geldi bize.. Zaten 2 kişiyiz ama hayatım boyunca en eğlendiğim tatili yaşadım.. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bodrum yacht, cabin charter | Bodrum Yat ve Kabin Kiralama 2



Bodrum'a gittiğimde bende sevgilimi alıp bir yat gezisine gitmek istiyorum... Cennet gibi koyları varmış, araştırdığımda bende öğrendim.. Hayat böyle güzel.. Farklı farklı koylarda harika zamanlar... Tekneden atlamalar, balık yemekleri mükemmel salatalar ve içkiler.. İşte bodrum tatil ev özgürlük budur... 3 tarafımız denizlerle kaplı ama biz otellere gidip havuz başında tıkılıp kalıyoruz bunada tatil diyoruz.. hangimiz otellere giidp oradan yorgun argın ve keyifsiz gelmedik ki...  Yat kiralarıda çok uygunken kendiniz yada arkadaşlarınız ile harika bir yat gezisine (yacht charter mutlaka deneyin) çıkmayı neden istemezsiniz ki?
http://www.barbarosyachting.com.tr



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.