-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Panda 4.0 Algoritma Güncellemesi

ads
ads
Panda 4.0 Algoritma Güncellemesi
Bu yazımızda Panda 4.0 Algoritmasını etkileyen seo yapısının inceleyeceğiz. Panda güncellemeleri özellikle site içi düzenleri ele alır.  Bu site için düzende kullanıcı grupların el ile  yaptığı spam içerikler. 

Bildiğiniz  gibi Google  zaman zaman yeni algoritmalar geliştirmekte ve sizlerde geleceğe yönelik site çalışmaları yapıyorsanız geleceğe göre  seo çalışmaları yapmak en mantıklısı olacak. geleceğe dönük yapılan doğru seo çalışması ile iyi bir seviyeye gelebilir veya kötü durumla karşılaşma riskiniz en aza iner. 


Sitenize gelen ziyaretçilerin, sitede ne kadar kaldığı, geri dönüşüm, değerlendirme, yapılan yorumlar, ve site içi gezintide sitenizin açılış hızı ve kalitesi bu konuda çok önemli yeri vardır.


Yapılması Gerekenler: 

Hemen hemen bir çok yazımızda dediğimiz gibi özgün olun. Artık özgün olmaya çalışın demiyorum. Kesinlikle özgün içerikler girin.

* Koya içerikleri sitenize hiç bir şekilde eklemeyin.

Panda 4.0 güncellemesi ile google büyük bir başarıyı yakalamış bulunmaktadır. Bundan önceleri binlerce aynı ve hiç bir değişiklik yapılmadığı halde kopya içerik barındıran sitelerin bazıları hep ilk sayfalarda yer almaktaydı. Güncelleme sonucunda kopya içerikler gerilere ve hatta hiç görünmeyecek kadar altlara inmiştir. Ancak bu güncellemenin faydası olduğu gibi zararı da vardır. Siz bir yazı yazdınız ve başka siteler kopyaladı. Ancak siz ne kadar özgün olsanız da google sizi spam olarak algılama riski de vardır.

* Sitenizde bulunan kopya içerikleri derhal silin.
* Gereğinden fazla etkiket girmeyin.
* Yazı içi linkleri gereksiz kullanmayın
* Anahtar kelime kullanımda aşırıya kaçmayın
Bildiğiniz  gibi en fazla yapılan seo hatalarının arasında anahtar kelime kullanımı gelmektedir.  Anahtar kelime kullanımda orta yolu bulmalısınız.  Az veya çok kullanmak spam riskini oluşturmaktadır.

Bir önceki  yazımız >>  Tanıtım Yazısı ve Seo




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.