-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yürüyen Ölüler 5. Sezon

ads
ads

The Walking Dead Dizisi 5. Sezon


AMC şirketi tarafından yapılan "The Walking Dead" dizisi ilk çıktığı günden beri izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. 4. sezonu geride bırakan türkçe adıyla yürüyen ölüler dizisinin 5. sezonu onay almış bulunmaktadır. Seyirci kitlesinin sabırsızlıkla beklediği an gelmek üzere.

Yürüyen Ölüler 5. Sezon


Evet milyonlarca seyircinin beklediği an geliyor.  AMC şirketi başkanın yaptığı açıklama şu şekilde:



Kameranın her iki tarafındaki olağanüstü ekibimiz adına tüm hayranlarımıza teşekkür ederim.” Dizinin 4. sezon bölümlerinde  Rick, Carl’ın huzur vermeyen haraketlerinden sonra, onu ve Judith’i fiziksel olarak değilde duygusal olarak koruma kararı almaktadır. Daryl ve Carol’ın arasındaki güçlü duygusal bağın bir ilişkiye dönüşüp dönüşmeyeceği ise yürüyen ölüler 5. sezonda belli olacaktır.


Yürüyen Ölüler 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Evet herkesin merakla beklediği an ile ilgili kesin ve net bir haber  verilmemiştir. Ancak sonbahara doğru yeni bölümün çıkması beklenmektedir. AMC şirketi bu konu hakkında net bilgi vermemiştir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.