-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Zıplayan Sakız Oyunları

ads
ads
İş yerinde öğle aralarında veya evde otururken canınız sıkıldığında şöyle güzel bir oyun olsa da oynasak dediğiniz anlarda oturup oyun oynayabileceğiniz birçok site bulunuyor. Fakat çocuklarımız ve sizin için hem öğretici hem de bağımlılık yapacak oyunları bir araya getiren ZiplayanSakiz.Com ile zıplayan sakız oyunlarının tüm serisini eğlenceli zaman geçirerek oynayabilirsiniz. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla 2 kişilik oynayabileceğiniz zıplayan sakızlar oyununda sevimli bir sakız karakterini canlandırıyorsunuz. Bu sakızı aşağı aşağı düşürmeden, engellere ve canavarlara dikkat ederek altınları toplayıp bölümü tamamlamaya uğraşıyorsunuz. Oyunun toplamda 3 farklı serisi bulunmakta ve her seride değişik bir macera sizleri kucaklıyor.

Şimdiye kadar hiç oynamadıysanız bu bağımlılık yapan zıplayan sakız oyununa bayılacaksınız. Yine buna benzer olarak yapılan max oyun da aynı şekilde eğlenceli oyunları bir araya getirerek sizleri mutlu etmeyi hedefliyor. Gelin siz de eğlenceye ortak olmak için arkadaşlarınızı davet edin. Oyun oynamak sizi mutlu ediyorsa; arada sırada sıkıldığınız takdirde siz de oynamaktan çekinmeyin çünkü genci, yaşlısı 7'den 70'e her insan güzel vakit geçirmek için oyun oynama ihtiyacı duyar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.