-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai Satana Dayak

ads
ads
Sakarya'da yaşayan bir kişinin bonzai sattığı iddia edilen kişiye kimliği belli olmayan kişilerce dayak atıldığı  söylenmektedir. Kimliği belli olmayan şahışlar bonzai ve uyuşturucu sattığını iddia edilen kişiyi dayak sonrası  falakaya da yatırdıkları bilgiler arasındadır.

Bir kaç seneden beri uzun süreli bir çok yerde adını sıkça duyduğumuz jamaica veya bonzai adlı kimyasal zehir oldukça fazla kişinin hayatını kaybetmesine ve hayatta kalanlarında hayatlarını karartmaya devam ediyor. Bundan dolayı artık insanlar tedirgin ve çocuklarının yahut yakınlarının bu  tuzağa düşmesini istememektedir. Bu sebepten ötürü artık satıcıları ve satan kişileri de halk cezasını vermektedir.

Satıcı olduğu iddia edilen kişinin dayak görüntülerinide sosyal medyada kimliği belirsiz kişilerce yayınlanmıştır.

Bonzai isimli sentetik maddeden herkesi, sevdiklerini, eşinizi, dostunuzu, yakınlarınızı ve herkesi uzak tutun. Zararlarını herkese anlatın.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.