-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Jepp ile araba yarışları

ads
ads

Jepp ile araba yarışları

Araba oyunlarında harika bir jeep ile oynamak ve yarış yapmak ister misiniz? Bu arabalar sizlere farklı yollar sunuyor ve dere tepe çamur demeden oyunu oynamanızı sağlıyor. Daha keyifli olan bu oyunlar aslında sizlere daha güzel oyun sunabilmek için yapılmış. Hep aynı diz yollarda gitmekten sıkılanlar için farklı yol alternatifleri ve çamurlu yollar oyunu daha güzel yapmaya yetiyor.
Bu sebeple çocuklar araba oyunu oynamak istediklerinde jeep ile yarışılan oyunları açıyor ve hemen oynaya basarak arabalarını seçiyorlar. Genellikle renkli arabalar ile oynanan bu oyunlarda arabanızı kaybetmeden kullanabiliyorsunuz. Eğer yolları iyice tanırsanız bir sonraki sefere çok daha başarılı oynayabilirsiniz.  www.araba-oyunlari.info

Bu oyunlarda yollara iyi hakim olmanız gerekir. Yolları ezberlemeniz nerede ne yapacağınızı size daha kolay öğretmiş olur. Araba oyunlarının böylelikle sık sık oynanması bu sebepledir. Hem çok keyiflidir ve sizler tekrar tekrar oynamak istersiniz, hem de hep br sonraki bölümde daha başarılı olmak için sürekli baştan başlarsınız. Bazı oyunlar süreli olurken, bazıları ise süresiz oynanır. Yani dolayısı ile oyun dediğinizde özellikle de bu araba oyunuysa seçenekleriniz hiç bitmez ve saatlerce keyifli bir oyun sürdürebilirsiniz.

Sizler için önerdiğimiz bu araba oyun oynama sitesi de zaten bu keyfi size verecek. Hem harika bir oyun, hem harika arabalar,  hem de harika skorlar sizleri oldukça mutlu edecek zaten. Araba Oyunu Oynamak İçin Tıklayınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.