-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kişisel İfadeler ve Aşk Sözleri

ads
ads
Bu makale bir önerme üzerine yazılmıştır. Yaşamda sahip olduğunuz bir hikâye vardır ve bunu diğer insanlara da aktarmak istersiniz. İçinizdeki duyguları, sahip olduğunuz düşünceleri ya da diğer insanlara karşı güttüğünüz beklenti ve talepler. Muhtemelen tüm birikiminiz bir mesaj üzerinedir ve bu güzel sözleri dışarıya aktarabilmek için uzun uğraşlar verirsiniz. Aslında bu duygular ve düşünceler es geçilemeyecek kadar önemlidir. Çünkü siz bunları dünyayla paylaşmak istiyorsunuz, düşünüp tasarladığınız ve üzerine yoğun bir emek vererek yeni bir mesaj oluşturdunuz. Emin olun ki bu dünyada en çok öneme sahip olan şey insan düşünceleridir. Çünkü insan akıllı bir varlıktır ve kurduğu her cümlenin altında saklı bir hazine yatmaktadır. Aslında sahip olduğumuz en önemli şey zaten düşüncelerimiz değil midir? Hangi hamal akşama kadar sırtında yüzlerce kilo yük taşıyarak zengin olmuştur ki? Bu dünyada en öne çıkan insanlar duygularını, kapak sözler düşüncelerini ve sahip oldukları birikimleri dış dünyaya başarılı bir şekilde aktardıkları için bulundukları yerdedirler. Örneğin bir fikir adamı milyonlarca doları kucaklayabilirken bir inşaat amelesi yalnızca ocağında bir tas çorba ısıtabilecek kadar kazanmaktadır. Buradan anlaşıldığı gibi anlamlı sözler, mesajlar ve düşünceler çok önemlidir. Zihinlerinizde oluşan düşünceleri bir süre sonra arkada bırakmayın. Hatta gerekiyorsa onları unutmamak için bir yere not edin. Çünkü bir süre sonra aklınızda gezinen anlamlı mesajlar, aşk sözleri vb. ifadeler değerlendirilmeden kaybolabilir. Sahip olduğunuz her düşünce önemlidir. Burada diğer insanlar için ne anlam ifade ettiğinin aslında hiçbir önemi yok. Çünkü önemli olan sizler için bir anlam ifade etmiş olmasıdır. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.