-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Telefon Dinleme Programı

ads
ads
Telefon dinleme programı olarak bilinen küçük yazılımlar dünya genelinde öncelikle akıllı cep telefonlarının ve aynı zamanda da diğer mobil özellikli tablet bilgisayar gibi cihazların uzaktan izlenmesine, dinlenmesine ve kontrol edilmesine olanak veren aplikasyonlardır. Kişiler sahip oldukları akıllı telefonlarına yükledikleri bu minik ölçüdeki programlar sayesinde o telefonlar ile yapılan bütün işlemleri uzaktan erişim yoluyla izleyebilmekte, yapılan görüşmeleri dinleyebilmekte, kaydedebilmekte, o telefonla çekilen fotoğraflara erişebilmekte, arayan ve aranan numaralar listesini ve kayıtlı kişilerin bulunduğu telefon rehberini izleyebilmekte, telefonun anlık yer tespitini yapabilmektedirler. Bu saydığımız işlevler casus telefon dinleme programlarının en temel özellikleri olarak ön plana çıkmış olan özelliklerdir ve daha bir çok fonksiyona sahiptirler.

Çalışma prensipleri olarak cep telefonu takip programları ları çoğunlukla aynıdırlar, gizli modda çalıştıklarından kullanıcıya herhangi bir ikaz vermezler ve yüklendikleri cep telefonlarının internet bağlantılarını kullanarak veri iletimini gerçekleştirirler. Bu verilerin (telefon görüşmeleri,sms kayıtları gibi veriler) programı yükleyen kişi tarafından izlenmesi ise yine internet üzerinden programın websitesinden online kontrol paneline girilerek yapılır. Kişi kendisinin daha önceden oluşturduğu kullanıcı adı ve parala ile programın websitesindeki online kontrol paneline girer ve oraya program tarafından gönderilmiş olan bilgileri izleyebilir.

Şu an için dünya genelinde en çok tercih edilen ve kullanılan telefon dinleme programı hangisidir diye merak ediyorsanız MSPY yazılımına bir göz atmanızı öneririz, zira hem özelliklerinin çokluğu hemde kullanım kolaylığı açısından özellikle Türk kullanıcıların en çok tercih ettiği en popüler telefon takip yazılımı olarak mspy karşımıza çıkmaktadır.

Özellikle ailelerin reşit olmayan çocuklarının takibini gerçekleştirmek amacıyla kullandıkları bu yazılımın bir çok özelliği bulunmaktadır bu özelliklere MSPY resmi sitesinden bakabilirsiniz. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.