-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yasaklı Sitelere Giriş Programı

ads
ads
İndirİnternet yaşantımızın olmazsa olmazlarından biri, artık her evde ve işletmede internet bağlantısının bulunduğu bilinirken, ücretsiz internet dağıtmak için Facebook, Google gibi şirketlerin geliştirdiği projeleri de biliyoruz. İlerleyen süreçte internet çok daha büyük bir dünya haline geleceğinin sinyallerini şimdiden veriyor, ama internet özgürlüğü ne yazık ki her an her durumda sağlanamıyor. İnternet özgürlüğünün bulunduğu ülkeler yok değil. ABD, İngiltere, Hollanda ve Kanada gibi ülkelerde internet özgürlüğünü kullanıcıların elinden almak mümkün değilken, ülkemiz de içerisinde olmak üzere birçok ülkede yasaklarla karşılaşıyoruz. Böyle durumlarda tabi ki devreye yasaklı sitelere giriş programları giriyor. İstediği web siteye giriş yapmak isteyen kişi engellemelerle karşı karşıya kalmamak için anonim bir IP üzerinden coğrafi konumu dolayısıyla yasaklı bulunulan bir web siteye giriş yapmaya devam edebiliyor.

İnternet yasaklarına çok kısa bir süre önce ülkemizde iki sosyal medya devinin yasaklanmasıyla rastladık ve bu durumda bizim için devreye IP adresimizi internet özgürlüğünün bulunduğu ülkelerde göstererek giriş yapmaya devam etme şansı tanımıştı. Birçok web site engellerle karşı karşıya kalıyor ve bunlar içerisinde sosyal ağlardan oyun sitelerine kadar yasaklılar karşımıza çıkabiliyor. Oyun sitelerinin de engellemelere uğradığını gördüğümüz şu dönemde eğlence araçlarımız bile tehdit altına diyebiliriz, tabi sizin için de oyunlar bir eğlence aracı olarak görünüyorsa durum bu şekilde gelişiyor. Oyunlara ilginin de her geçen gün artış göstermeye başladığını görüyoruz. Bilgisayar başında zaman geçiren birçok kişi zamanının büyük bir kısmını oyun oynarken geçirirken, popüler oyun indir seçeneklerine www.indirlivex.com üzerinden erişim sağlamak da mümkün oluyor. Son zamanlarda özellikle simülasyon oyunlarına olan ilgi dikkat çekiyor. Tabi bunun yanı sıra FPS oyunları da oyuncuyu oyunun içerisinde hissettirdiği için en çok tercih edilen türlerden biri olmayı başarıyor.

Oyunlar bilgisayar başında zaman geçirenlerin keyifli zaman geçirme araçları haline dönüşürken, mobil oyunlarda da aynı şekilde ilerleme görüyoruz. Bunların yanı sıra masaüstü platformlarda da mobilde de sosyal medya ağlarına olan yöneliş dikkat çekici. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar o kadar çok hayatın içinden bir unsur olmaya başladı ki, fotoğraf çekinmekteki amaç bile sosyal ağlarda paylaşmak olmaya başladı. Tabi paylaşmadan önce uzun süreli bir düzenleme işleminden de geçilmiyor değil. Resim düzenleme programı Photoscape başta olmak üzere birçok programla siz de sosyal ağlarda paylaşmadan önce fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Küçük kusurları kapatmak, arkaplanı değiştirmek, kırmızı göz düzeltmek, efekt seçeneklerinden yararlanmak ve bunların yanı sıra harika kolajlar oluşturmak için Photoscape iyi bir yardımcı olacaktır. İndirlivex üzerinden Photoscpae programını ücretsiz indirebilir, sistemlerinize herhangi bir kötfü amaçlı yazılımın dahil olması tedirginliğini duymadan güvenle kullanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.