-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » YouTube Music Key Nedir?

ads
ads
YouTube Music Key  Nedir?

Youtube Artık Ücretimi Olacak?


Bir çok söylentinin içinde youtube sistemininde ücretli olacağı söylentisi internet ortamında gezmektedir. Bunun yanı sıra ücretli olarak sunulacak olan müzik key

YouTube Music Key isminde, kullanıcılardan abonelik ücreti alan, bunun yanı sırada  hiçbir reklam gözükmeyen  bir hizmeti hayata geçirmeye hazırlanmaktadır

Bu yeni  servis ile reklamsız kullanımına dah,ş , çevrimdışı dinleme (cihazınıza şarkı indirme) özelliği de aylık bir kullanım bedeli niteliğinde hayata geçirmeye hazırlanmaktadır.. Bundan dolayıdır ki bu mobil kullanıma odaklı bu yeni servis, internette bulunan en büyük müzik arşivinin  artık YouTube olduğu göz önünde bulundurulursa hiç de fena gözükmediğini söyleyebiliriz.

Uzun yıllardan beri kullanıcılardan hiç bir şekilde ücret istemeyen Google'ın hizmeti olan YouTube bu durum karşısında risk elde etmiş olacak gibi gözüküyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.