-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bana Artık Hicran De Dizisi

ads
ads

Bana Artık Hicran De Dizisi Başlıyor...

Kanal D Televizyonun çok iddialı dizilerinden olan "Bana Artık Hicran De" ekranlara  ekranlara gelecek. Diziyi kanal D'nin resmi sitesinden kesintisiz izleyebilirsiniz

Bana Artık Hicran De canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://canli.kanald.com.tr/

Kanal D televizyonun yeni dizisi oldukça iddialı ve çok kaliteli oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam ekranlara gelecek. Oyuncu kadrosu ve kaliteli yapımıyla izleyicileri ekrana kitlemesi beklenmektedir. Bildiğiniz gibi kanal d'nin birçok dizisi oldukça beğeni topluyor. Oldukça güzel dizilere yer veren birçok dizinin hayranları yayınlanma tarihini sabırsızlıkla beklemektedir. Kaçırdığınız bölümleri kanal d'nin sitesinden izleme fırsatı bulabilirsiniz.



Bana Artık Hicran De Dizisi



Bana Artık Hicran De dizisnin Oyuncu kadrosunda bulunan başrol oyuncuları:


"Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough" Özellikle genç oyunların yer aldığı dizinin kadrosunda  " Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Elif Ceren Balıkçı, İncinur Daşdemir ve Serhat Özcan" oyuncuları da bulunmaktadır.


Bana Hicran De dizisinin konusu şöyle:

Hicran isminde bir genç kız ancak ailesi çok tutucu davranış sergilemişlerdir. Babasına ait bir yerde çalışmakta olan hicran oldukça güzel ve çekiciliği ile dikkat çekmektedir. Bir zaman sonra büyük şirket sahibi bir insanla  tanışır. Kısa zaman içinde bu çalışma arkadaşlığı çok büyük aşka kapı açar sırıl sıklam aşk başlamıştır. Ancak bu aşk imkansız gibidir bazı olumsuzluklar ve engeller hep önlerine çıkar ayrılmaya karar verirler.

Bir önceki dizi  >> Diğer Yarım

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.