-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bilio ile Tanışma Serüveni

ads
ads
Ev hanımlarının ev içerisinde en çok vakit geçirdiği yer hiç şüphesiz ki mutfak. Ben de kış için yaptığım yiyecekleri saklamak için bir derin dondurucu ihtiyacım olduğunu fark ettim. Büyük kızımla beraber derin dondurucu arayışına girdik. Her yerde farklı fiyatlı ürünler karşımıza çıktı. Hele bazı yerlerde aynı ürünün çok farklı fiyatlarına rastladık. Hangisini alacağımızı bir türlü karar veremediğimiz için bir de internet üzerinden araştırma yapmaya başladık.

Birçok internet araştırmasının ardından bilio.com ile tanıştık. O bizim yerimize çoğu markanın fiyatlarını bulup bir karşılaştırma yaptı. Bu sayede hangi ürünü alabileceğimizi kolaylıkla bulmuş olduk.


Bilio ile Tanışma Serüveni


Derin dondurucu bakarken el blenderi ve blender ihtiyacım olduğunu da fark ettim, çünkü evdekiler oldukça eskimişti. Araştırma yapacağıma site üzerinden en ucuzdan pahalıya doğru bir sıralama yaptık. Sonuçlar neticesinde hangi blenderi alacağımı buldum. Öncelikli olarak derin dondurucuyu almam gerektiği için blender ihtiyacımı ikinci plana attım şimdilik. Dışarıda çok farklı ve pahalı fiyatlarla karşılaşmıştık ama bilio.com sayesinde bütçeme en uygun ve evime en gerekli aracı almış oldum.

Bilio, sitesini iyi ki keşfetmişim. Hem gereksiz yere zaman kaybı yaşamadım hem de istediğim ürünün en uygun fiyatlısını bulmama yardımcı oldu. Teşekkürler bilio.com.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.