-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diğer Yarım 15. Bölüm - Son Bölüm

ads
ads
Diğer Yarım 15. Bölüm - Son Bölüm

Diğer Yarım 15.Bölüm Yeni Sezon Bölümü 3 Ekim 2014

Diğer yarım bölümleri, son bölümü, Diğer Yarım dizisi, yeni bölümü, 2014 yeni sezon, ATV Diğer Yarım 15. Bölüm dizisi tanıtımı.

ATV ekranlarının çok sevilen dizilerinden olan "diğer yarım" dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümü olan 3 ekim 2014 cuma günü ekranlarda olacak. Diziyi canlı izlemek için Atv'nin resmi kanalından kesintisiz izleyebilirsiniz. 

Günümüzde artık birçok dizi izleyiciden tam puan almakta ve tutulmaktadır. Bunlardan bir tanesi de diğer yarım dizisidir. Her Cuma akşamı seyirciyi ekrana kitlemeyi başarmakta ve izleyici sayısı her geçen gün artmaktadır.

Diğer Yarım Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

NTC medya yapım tarafından üstlenilen diğer yarım dizisinin oyuncu kadrosunda çok sağlam ve yetenekli oyunlar bulunmaktadır. Bu oyunların bazıları: "İpek Tucuoğlu ,Orhan Kılıç Goca Sarıyeldız ve Nevra Serezli ,Sait Güney" bu dizide  rol almaktadırlar.  Dizinin senaryo yazarları ise "Eda Tezcan ve Gülbike Sonay" bulunmaktadır ve yönetmen koltuğunda "Veli Çelik" oturmaktadır. Aile ve komedi kategorilerinde yerini almaktadır.  Kısa  zamanda  büyük hayran kitlesine ulaşan dizi Cuma akşamları Atv ekranlarında olacaktır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.