-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Eğlenmek ve Dinlenmek için Alaçatı Otelleri

ads
ads
Alaçatı Ege bölgesinin incisi olan İzmir ilinin Çeşme’ye bağlı şirin bir beldesidir. Alaçatı son yıllarda hızla gelişen ve artan turist ihtiyacını karşılamak için yatak sayısını geliştirerek Türkiye’nin en gözde tatil mekânlarından biri haline gelmiştir. Artan bu kalabalığa rağmen kendi doğal görüntüsünü ve tabiatını değiştirmemesi tatilcilerin daha da ilgisini çekmektedir. Bölgede bulunan taş evler, doğal Alaçatı otelleri ve rüzgârıyla bilinmektedir. Bu şirin belde de rüzgâr sörfü oldukça ilerlemiş bir spor dalı olmaktadır.

Dünyanın dört bir yanından rüzgâr sörfü için gelen turistleri doğal taş evlerin restore edilmesiyle oluşan butik otellerde ağırlamaktadır. Eski tarihi görüntüsü bozulmadan oluşturulan bu şirin otellerde konaklamanın keyfi ve doğallığının tadını çıkaracaksınız. Alaçatı otel fiyatları diğer tatil yörelerine göre çok daha uygun olan butik otellerin en büyük özelliği sabah kahvaltılarında verilen doğal el yapımı reçelleridir. Birbirinden lezzetli bu reçellerdeki farklı aromalar ile yeni tatlar keşfedeceksiniz.

Eğlenmek ve Dinlenmek için Alaçatı Otelleri


Doğadaki farklı renklerin bir arada uyumunu bulacağınız bu şirin belde eğlence, spor, dinlenme ve huzur dolu dakikalar geçirebileceksiniz. Pencereleri mavi kemer ile süslenmiş beyaz boyalı otellerin daha ilk bakıştaki dinlendirici güzelliğini hissedeceksiniz.  Doğa sporlarını yaparak eğlencenin doruklarına ulaştıktan sonra beyaz çarşaflar ile serin bir yatağa uzanıp günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız doğal Alaçatı otel, aradığınız doğru yer olduğunu söyleyebilirim.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.