-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » kırmadan cihazla su kaçağı bulunuyor

ads
ads
Kırmadan cihazla su kaçağı tespiti yapmak teknolojik imkânlar geliştikçe kolay hale geldi. Teknolojik cihazlar sayesinde kolayca tespit ve tamirat yapılıyor.Su sızıntısı ve daha birçok tesisat probleminizde firmamız size sadece bir telefon uzaklıkta. Bir telefon açmanız yeterli. Hızlı şekilde adresinize geliyoruz ve teknolojik cihazlarımız sayesinde tesisattaki arızayı gideriyoruz. 

Zamanla kullanım koşullarından dolayı tesisatlar yıpranır ve hasar görür. Bu yıpranmalar soncunda da borularda kırılmalar ve çatlaklar meydana gelir. Borulardaki kırıklar ve çatlaklar su kaçağı olmasına ve su kaçağına neden olur. Kaçakları anlamak oldukça zordur. Su kaçağının olduğu yerlerde duvarlar küflenir, kabarır ve duvarların boyalarında dökülmeler olur ve kaçağın olduğu yerde ağır bir rutubet kokusuyla karşılaşırsınız. Zaten çoğu zaman da bu koku ve duvardaki küfler tesisatta su kaçağı olduğunu anlamanızı sağlar. Ya da su kaçağıkomşularınızı da etkiler komşularınız kadar sızar ve kaçak olduğu o şekilde anlaşılır. Tesisatta kaçak olduğu anlaşıldıktan sonra tesisata hızlı müdahale edilmesi gerekir. Çünkü vakit kaybettikçe sorun iyice büyür ve yayılır. 


kırmadan cihazla su kaçağı bulunuyor


Eski yöntemlerle çalışan bir tesisatçı çağırdığınızda tesisatçı su kaçağının nerede olduğunu bulmak için tesisatın geçtiği bölgelerdeki duvarları kırarlar. Sızıntının olduğu yeri bulana kadar da kırmaya devam ederler. Bu da evinizin ya da iş yerinizin adeta inşaat alanına dönmesine kırık dökük olmasına neden olur. Bu şekilde hem ekstra masraflar çıkar ortaya hem de zaman kaybı olur. Ne kadar çok zaman kaybederseniz sızıntı o kadar büyür ve sizi daha çok masrafa sokar. Bunları engellemek, tesisat sorununuzu hızlıca halletmek kırmadan cihazla tesisat sorununuzu gidermek için su kaçağı tespiti esenyurt firmamızı arayın. İşinde uzman, tecrübeli ekibimiz kısa süre içerisinde gelir ve sorununuza teknolojik cihazlarla çözüm bulur. 

Teknoloji her alanda olduğu gibi tesisat alanında da işleri kolaylaştırıyor. Su kaçağı tespit cihazı sayesinde kırmadan dökmeden tesisatınızdaki su kaçağının nerede olduğunu buluyoruz. Sadece sızıntının olduğu bölgeyi açıyor, tamir işlemini yapıyoruz. Su kaçağı ve diğer bütün tesisat işlemlerinizde firmamızı arayıp yardım isteyebilirsiniz. Bu işlemlerinizin hepsini makul fiyatlar karşılığında yapıyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.