-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » unlocking iphone 5

ads
ads

iphone

Bu eskiden endişeleri, iphone 5 cihazların kilidini olarak yüksekti. İOS 7.0.4 için akıllı olacağını montaj cihazlarına 7.1 anahtarcı gerçekleri hiçbir konsol yok ile ilgili iOS 7.0.4 net kilidini. Ama iOS 7 konuşma en muhtemel anahtarcı diğerlerine göre daha sıktı solon olacağını tahmin olabilir. Ama bize birkaç seçenek ve yazar kesinlikle herhangi bir gizli civarında cogitate veya henüz iphone iOS 5 işletim 7 yazılım kilidini açmak için olası stratejiler ekleyebilirsiniz olmaz. IMEI ancak bu, şu an iOS 7.0.4 cihazlar iphone 5 unlock için basit bir yöntem yoktur Kilidini. Kolayca IMEI olmasına kullanabilirsiniz. Sonra doğrudan iş insanlarına yönelik algı ve zar yargı için söz açmak. Orada gördüğü bir kaç değerlendirmeleri doğrudan sonra başlama iphone 5 5S ile birlikte iphone 5 5c eşlik sonu olması kuşkusuz miras imal ve gerçek iphone 5 5c / iphone 5 5s kilidini açmak için iOS 7.0.4 için de yepyeni araçlar ve iphone 5 4 ve iphone 5 5. Uygulama iOS 7.0.4 anahtarcı ki mevcut bütünlüğün arasında geçmesi en ünlü Avustralyalı, Suisse, Espana, Kuzeybatı sanayici, Belçika, ABD, Gruplama, Portekiz, Brezilya, Noreg, Güney choson, Sigortalı, iş ve daha bir çok sevilen göz içinde kalan solon yerler biri. Sen soğurken fabrikada şunları methodicalness anahtarcı üzerinden biliş özel talep tüm iphone 5s şu anda Mühürsüz. Anahtarcı iOS 7.0.4 R-SİM 8, Turbo SİM, Ultrasn0w iki taraflı Bir çirkin toplanması için tüm bu dolduramayan çiş gömülmek kullanım Gevey SİM büyü var entropy tarafından paylaşılmayan kaynaklar, iphone 5 5, ishal iOS 7, 7.0.4, 6.1.4/3 veya İOS 7.0.3 olabilir kolayca kilitli bu Gevey SİM önümüzdeki iphone 5. Gösterim: hiçbir topluluk aktivist Var R-sım veya Gevey simulator kendi denemek de olabilir yada her tek denemede kazı için işçi olduğunu kilidini. Ultrasn0w olarak müşterilerimize standart baseband edition önlemek için gerek ve daha sonra iphone 5 4 iOS 7.1 indir. İOS için kilidini 7.1 Ultrasn0w Yetişkin mevcut conscionable başlattı ki iOS un 7.1 jailbreak sonrası belirtilmelidir. Dolayısıyla biz tebrik için jailbreak fakültesi çıkarılacak unthethred update maliye bakanı, herhangi bir kalemden yola hazırlanmaları için kick iphone 5 4 sahipleri gereksinimi.
kilit açma iphone 5

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.