-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cv Hazırlama ve Cv Örnekleri

ads
ads
Cv kelimesini genel olarak iş yaşantımızda çok duyduğumuz bir kelimedir. Cv'nin bizim dilimizdeki çevirisi özgeçmiştir. Cv'iniz yani özgeçmişiniz, nerede okudğunuz, nerede çalıştığınız ve becerilerinize ilişkin bilgiler içermektedir. Bir anlamda iş verene ne tür deneyimleriniz olduğunu neler yapabileceğinizi kağit yoluyla aktarma yönetemidir.



Neden Cv'ye İhtiyaç Duyulur?
Bir işletmeye cv'nizi bıraktığınızda, ben buradaki açık pozisyona talibim anlamına gelmektedir bir nevi aracılık gibi bi durumdur. İşverenler ellerine ulaşan cv örneklerini inceleyerek görüşmeye çağıracakları kişileri bu yöntemle belirlerler. Cv'niz ne kadar iyi ise diğer başvuraların önüne geçebilme ve başvurduğunuz ilgili pozisyona mülakata çağrılma olasılığınızda o kadar yüksektir.


Cv'de Hangi Bilgiler Yer Almalıdır?

- İsim ve Soyadınız, Size ulaşacakları telefon numaralarınız ve kullanıyorsanız e-posta adresleriniz.

- Geçmiş iş deneyimleriniz. ( Hangi firmada hangi pozisyonda çalıştığınız ve görevlerinizin yer alması gereken bölümdür)

- Eğitim Durumunuz (Mezun olduğunuz okulların yer alması gereken bölümdür)

-Aldığınız herhangi bir ödül ya da sertifika (Örnek vermek gerekirse daha önce çalıştığınız firmadan size verilen takdir, başarı belgesi evraklar)

- Son olarak'da iş verenin ilgisini ve dikkatini çekecek bilgi ve becerilerinizi yazmanız.

İş başvurusunda bulunmadan önce hazırlanmış hazır cv örneklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Sizler için hazırladığımız hazır cv örneklerine bakabilir arzu ederseniz cv indir bölumunden 40 farklı cv örneklerinden istediğinizi indirebilir ve kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Hazır Cv Örnekleri İçin 

http://www.cvindir.org/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.