-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Güler Yüzlü Auer Servis Merkezi - 444 1 494

ads
ads
Sektörde öne planda yer alan markalardan bir tanesi de: Auer. Uzun süredir kullandığım Auer marka ürünümün sorun yaratması ile birlikte servis hizmetlerinden ilk kez faydalandım ve yazımın başında da söylediğim gibi bu markanın önde gelen isimlerden biri olmasının birçok nedeni olduğunu bu hizmetten sonra anladım diyebilirim.

Dilerseniz bu deneyimi sizinle de paylaşayım ve servis ekiplerinin ne denli kaliteli bir çalışma ile karşıma çıktıklarını sizlere de aktarayım. Özel Auer Servis firmasını daha önceden duymuştum ancak ihtiyacım olmadığı için bugüne kadar da aramadım. Son dönemde ürün ile ilgili sorun yaşamaya başlayınca firmayı aradım ve randevu talebinde bulundum.

Güler Yüzlü Auer Servis Merkezi - 444 1 494


Gün içerisinde ofisime karda gelen elemanlar güler yüzleri ile zaten sizi esir alıyorlar ancak bundan daha da önemlisi, servis hizmetlerinde sizinle iletişimde oluyorlar ve sorunun neden kaynaklandığı ile birlikte, nasıl çözülebileceği konusunda da sizlere yardımcı oluyorlar.

Özel Auer Servis firmasının beni en fazla etkileyen tarafı şudur ki: Güler yüzlü personel ve bilgi aktarımını en iyi şekilde yapan disiplinli bir ekip. Diğer firmalarda bunu göremiyorsunuz ve sorduğunuz sorulara bile hiçbir şekilde yanıt vermiyorlar ancak bu firmanın çalışanları elinden geleni yapıyor ve sizleri de bilgi sahibi yapmak adına gerekli tüm bilgileri tarafınıza sunuyor ve sizleri de çalışmalara dahil ediyorlar. İnternet Adresi : http://www.auerservisleri.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.