-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Microsoft Fix it Center 3.5.0.41

ads
ads
Microsoft Fix it Center 3.5.0.41

Microsoft Fix it Center 3.5.0.41 İndir

Lisansı ücretsiz olan "Microsoft Fix it" programı ile sorun yaşadığınız bilgisayarınızı tamir eder. Ve ileride yaşanacak olan sorunlara karşı önlem alır. Güncelleme zamanı geçmiş aygıtlar bilgisayarlarda ilerleyen zamanlarda sorunlar çıkarabilir. İşletim sistemini çok kısa yoldan onaran ve sorunlara karşı mücadele eden çok kullanışlı ücretsiz bir yazılım.

Fix it Center sadece sorunları onarmakla kalmıyor aynı zamanda tüm sorunları size listeliyor. Bu sayede daha iyi bir ve sıkıntısız bilgisayara sahip olabiliyorsunuz. Zamanla büyük çöküntülere neden olacak tehlikeleri analiz edip tamir ediyor. İşletim sisteminizde ki en ince ayrıntıya kadar taramaktadır. Bunun yanı sıra bulduğu sorunları anında optimize ederek rahat nefes aldıran çok iyi bir programdır.

Win7/Vista/WinXP işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. Dil desteği Türkçe ve İngilizce. Üretici firma "Microsoft"

Programı indirmek indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

http://www.tamindir.com/microsoft-fix-it-center/indir/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.