-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Siemens Elektrik Malzemeleri Satışı

ads
ads
Firmamız sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi ile müşterilerine en uygun fiyatlarla elektrik malzemeleri satışı hizmeti vermektedir. İş hayatına başladığı günden bu yana önceliği her zaman müşteri memnuniyetinden yana kullanmış olan Dostlar Elektrik, tüm elektrik yedek parça temini konusunda sektöründe daima öncü kuruluş olmuştur. Firmamızın stoklarında bulunan ürünler arasında, siemens elektrik malzemeleri, siemens kontaktörler, dijital elektronik sayaç çeşitleri ve siemens şalt malzeme bulunmaktadır. Satışını yaptığımız markalar arasında abb, siemens, schneider elektrik, danfoss, cam logic, circutor ve daha fazlası stoklarımızda bulunmaktadır. Piyasada bulunmayan birçok ürünü de elinde bulunduran Dostlar Elektrik size hiç bir yerde bulamayacağınız yedek parçaları en uygun fiyatlarla temin edebilmekten gurur duymaktadır. İstanbul Karaköy'de bulunan ofisimiz ve depomuzun yanı sıra Almanya Luckenwalde'da bulunan ofisimizde hizmet vermekteyiz. Tüm elektrik malzeme çeşitleri ve yedek parçalarını aracı olmadan doğrudan ithalat ile Türkiye'de müşterilerimize sunmaktayız.

Siemens Elektrik Malzemeleri Satışı


Firmamız hakkında detaylı bilgi ve online alışveriş için : www.dostlarelektrik.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.