-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Şekavet Alametidir

ads
ads
Şekavet Alametidir
Hz. Muhammed (s.a.v.)'e salatü selam getirmek saadet alameti olduğu gibi, terketmek de şekavet alametidir. Allah Resulü bu hususa işaret ederek şöyle buyurmuştur:

"Yanında benim adım anıldığı halde bana salavat getirmeyen kimse şaki ve bedbahttır."

Çünkü salih amellerin her biri cennete giden bir yol mesabesindedir. Evet müminin asıl hedefi, dünyada da ahirete de cennet hayatını kazanmasıdır. Oysaki Hz. Peygamber'e (s.a.v.) salatü selam getirmek, dünyada mutluluk, ahirette ise cenneti kazandırır. Dolayısıyla salatü selamı terkeden bir kimse, dünyada mutluluğu, ahirette de cennet yolunu kaybeder.

O halde iki dünyamızın cennet olması için, onun adını anarak yürümeliyiz.

Yazar: Siraceddin Önlüer

O'nu Selamlamak - Salatü Selam Getirmenin Faziletleri [ Semerkand ]

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.