-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tek Şiş Örgü Modelleri

ads
ads
Geçmişten günümüze kadar gelen özellikle Türk kadınlarının ilgilendiği el işleri günümüzde de emek verilerek yapılan işler arasındadır. Eski zamanlarda hanımlar misafirliklerde veya toplantı günlerinde yaptıkları el işi modellerini birbirlerine sunarlardı. Ve bizlerde  annemizin bizlere ördüğü malzemeleri giyerdik.  

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar artık birbirlerine misafirliğe gidip modellerini göstermek yerine İnternet üzerinden araştırarak birçok modelleri görebilmektedir. Bu da teknolojinin bizlere sunduğu güzel durumlardan bir tanesidir. Sizlere en iyi modelleri sunan  bayanların çok tercih  ettiği   tek şiş örgü modelleri sitesini ziyaret etmeniz oldukça fayda sağlayacaktır.

Kısa bir  zaman önce kış ayına girmiş bulunmaktayız.  Bayanların bu aylarca çok tercih ettiği giyisilerden biride kabandır. Ünlü  modacı "Adil ışık" tarafından tasarlanmış 2015 senesine ait birçok  adil ışık kaban modelleri ile kendi zevkinize göre araştırmalar yapabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi teknoloji bizlere çok faydalar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra eski telefonlarda kendi köşesine çekilip yerini akıllı telefonlara bıraktı. Oyun hayatımızın bir parçası olarak geçmişten günümüze kadar gelmiş bir kavramdır.  Ve oyunları artık akıllı telefonlarımızda oynayabiliyoruz.  Bu oyunlardan bir tanesi de  resimli kelime bulmaca cevapları oyunudur. Bunun size  faydası, zekanızı geliştirmeye yardımcı oluyor hemde bilgilerinizin tazelenmesine etki ediyor.  Bu oyunu kesinlikle tavsiye eder ve eğlenceli vakitler geçirmenizi dileriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.