-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » son bölüm özetleri

ads
ads
Sürekli eve geç gidiyorum dizimi kaçırıyorum diyenler için süper bi web sitesi bulduk.. Son bölüm yayınları yapan ve dizi özetleri yayınlayan sonbolum.co yu sizlere tanıtmak istedik. Pek çok dizinin özeti bu platformda paylaşılıyor. Kiraz Mevsimi FOX TV’nin en çok izlenen ve reyting rekorları kıran dizilerinin başında geliyor. Son yılların en çok sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi’nde macera eksik olmuyor. Kiraz mevsimi son bölüm ile herkesi ekranları başına toplamıştı. Kiraz Mevsimi 29. bölüm ise yarın akşam saat 20:15′de ekranlarda olacak. Kiraz mevsimi sevilen oyuncu kadrosu ve mükemmel kadrosu ile izleyenleri ekrana bağlıyor.

son bölüm özetleri


İki yıldır ekranlara damga vuran Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın baş rollerini paylaştığı Medcezir dizisi 57. bölümü ile ekranlara gelecek.Medcezir son bölümgeçen hafta izleyenlerin nefeslerini kesmiş ve son anda yaşanan olaylar ile adeta yeni bölümü iple çekmeye neden olmuştu. Medcezir yeni bölüm nefes kesen olayları ile 23 Ocak Cuma günü saat 20.30′da Star TV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanan fragmanında bu noktalar dikkat çekerken büyük bir heyecan fırtınasını izleyicileri beklediği çok açık ortada.*Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü kaçırmak istemiyorsanız Perşembe akşamı saat 20.00′de Kanal D başına oturmalısınız.

Bunlar gibi pek çok dizinin özetleri yayınlanıyor. Okuduklarımdan gerçekten haz aldım.. Anlaşılıyor ki profosyoneller tarafından itina ile hazırlanmış ve sunulmuş. Kurtlar vadisi hayraNI olarak ben her hafta diziden önce ve sonra mutlaka ziyaret ederim.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.