-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Trenle ( İnterrail) Avrupa Seyahati Yapmak İstermisiniz ?

ads
ads
Geçenlerde internette gezinirken bir bloga rastladım. Bu bir seyahat blogu idi. Sitede dolaşırken İnterrail diye bir bölüm gördüm. Nedir bu interrail diye sitede dolaşırken İnterrail Nedir adlı bir yazı gördüm. İnterrail tren ile Avrupa ülkelerini gezip ucuza seyahat yapma şekliymiş. Gerçekten çok ilgimi çekmiş olup arkadaşın yazdığı bütün yazılarını hepsini okudum. Üniversite öğrencileri ve gençlerin tatillerine yaptığı bir aktivite olurken kısa sürede bir çok ülkeyi gezme imkanı olmakta olup tren ile seyahat ettikleri için bu seyahat biçimi oldukça ucuza gelmektedir. Konaklama şeklini ise genel itibari ile gece trenlerini seçmelerinden dolayı otel ve hostel gibi masraflardan kurtulmuş oluyorlar.

Trenle ( İnterrail) Avrupa Seyahati Yapmak İstermisiniz ?


2015 yılında aslında bende yaz tatilinde böyle bir girişimde bulunmak istiyorum. Hem çok ucuz fiyatlara Avrupa yı gezmiş olurken hemde benim için güzle bir deneyim olmuş olur. Genel itibari ile kaç gün seyahat edeceğinize dair bilet imkanları bulunurken bu seyahat planınıza göre değişim göstermektedir. Ben şuanda kafamdan yaptığım bir plan ile 22 Gün için de 10 gün kullanabileceğim bir İnterrail bileti işimin göreceği farkındayım. 26 Yaşından küçük olduğumdan dolayı İnterrail Bilet Fiyatı ücreti 281 Euro olacak. Bu fiyat 2015 yılı zam gelmiş yani en güncel bir fiyattır. Bu sıralar Euronun da düşmesi ile birlikte bizim için bu seyahat daha da ucuza gelecek gibi geliyor.

Sizlerde İnterrail hakkında bilgi edinmek neler yapmanız gerektiği ve hangi ülkelerde nasıl , neleri gezeceğiniz yine site üzerinden arkadaşın tuttuğu blog sayesinde bizlere çok fazla rehberlik etmektedir. İnterrail her gencin hayatında bir kere yapması gereken bir seyahat olması gerektiği düşünmekte olup okuyucularıma kesinlikle önermekteyim. Bana rehberlik yapan site ise www.gezginle.com olup eğer sizinde böyle bir planınız var ise bu site üzerinden bir çok şeyi bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca tatil gibi bir çok olayda yardımcı olan site vize konusunda ise sizlere çok büyük rehberlikler yapmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Trenle uzun yol seyahati mi? Süper ya... Ben küçükken İzmirden Ankaraya hep trenle giderdik yol hiç bitmesin isterdim, vagonlar arasından geçerken ne kadar korksam da trenin tıkıt tıkıt sesi bana ninni gibi gelirdi :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.