-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Champ Man 15 v1.2

ads
ads

Champ Man 2015 v1.2 Android Oyunu

Android spor oyunu olan ve bundan önceki versiyonu Champ Man 14 v1.2 oyununun gelişmiş versiyonudur. Yüzlerce kişi tarafından indirilen oyun oldukça eğlenceli ve beğenilen andorid cihazlarınızda oynayabileceğiniz türdendir.


Champ Man 15 v1.2


Android 2.3 ve üzeri sistemler için uygundur. DOSYA BOYUTU28.1 MB ve dil desteği ise Türkçe aynı zamanda ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmaktadır. Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebilir yada Aşağıdaki orjinal indirme bağlantısını kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.champman15&hl=tr

Bir önceki android oyunu >>  WWE immortals v1.0.1



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.