-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » GENÇ ODASI

ads
ads
Genç odası deyince aklımıza çocuğumuz gelir ve genç odasının doğrudan çocuğumuzun yaşındaki gençler için üretildiğini, bir de üstüne üstlük çocuğumuzun cinsiyetindeki çocuklar için üretildiğini zannederiz. Ama aslında gerçek tamamen çok farklıdır. Nasıl mı? Genç odası deyince aslında çok geniş bir ürün skalasından bahsediyoruz. çünkü genç odası tanımının içine 12 yaşındaki bir gence uygun bir oda da girer, 16 yaşındaki bir gence uygun bir oda da girer. Bu nedenle genç odasıdeyimi oldukça geniş bir ürünü kapsar. Land Ray Dolap sizlere tüm gençlere uygun, güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyecek ürünler tasarlar. Land Ray Dolap (Genç Odası) ürünlerini görmek için dilerseniz İstanbul' daki şubelerimizi ziyaret edebilir ve tasarım ekibimizin yardımlarını alabilir, İstanbul dışından ise web sitemizi ziyaret ederek veya telefonla ulaşarak yardım alabilirsiniz. Emin olun ki teknik ekibimiz ve halkla ilişkiler uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan son derece mutlu olacaklardır.


GENÇ ODASI

Genç odası alırken, öncelikle alacağınız ürün evinizin büyüklüğü ile doğru orantılı olmalıdır. çok küçük bir yere çok büyük bir genç odası hoş olmayacaktır, bunun yanı sıra büyük bir oda için de küçük bir genç odası yine hoş durmayacaktır. Genç odalarının olmazsa olmazlarının başında sağlamlığı ve kalitesi gelmelidir. çünkü biricik çocuklarımızın heyecanlı ve ele avuca sığmayan hallerine dayanabilmeli, uzun süre sağlam bir şekilde kullanılabilmelidir. çünkü gerçekten sağlam olarak üretilmeyen genç odası, özellikle de ranzalı modelleri kullanım esnasında kırılarak çocuklarımızın yaralanmalarına ve hatta Allah Korusun daha kötü olaylara sebep olabilirler. Bu konuya ayrıca dikkat etmek gerektiğini unutmayın. Land Ray Dolap –Genç Odası tüm ürünlerinde en kaliteli malzemeleri, büyük bir dikkat ve ustalıkla birleştirir ve gençlerimiz için uzun yıllar kullanabilecekleri mobilyalar üretir.

Genç odası ile ilgili sormanız gereken başka bir konu, genç odasının üretiminde kullanılan malzeme ve boyanabilen bölümlerinde kullanılan boyalardır. üretimde kullanılan malzemelerin mutlaka kaliteli, anti alerjik, insan sağlığına zararsız ürünler olması, kullanılan boyalarda insan sağlığına zararlı kimyasal kullanılmadan üretilen boyalar olması çok önemlidir. İstanbul veya Anadolu fark etmez, özellikle merdiven altı üretim yapan işletmeler veya fason ürettirip satan firmaların maliyetleri düşürmek için sıkça başvurdukları bir yöntemdir. Bazen bilmeden düşük fiyatına aldanıp aldığımız ürünlerin çocuklarımıza zarar verdiğini unutmamak gerekir.

Genç odası alırken dikkat etmemiz gereken bir diğer konu ise genç odası içinde bulunan mobilyaların kullanım şekilleri ve işlevselliğidir. Şimdiki gençler daha karmaşık ve çok fonksiyonlu ürünleri daha çok sevmektedirler. Tabi bunun yanı sıra çok daha modern tasarımlar ve hatta fütüristik tasarımlara sahip mobilyaları daha çok beğenmektedirler. Bunun nedeni ise emin olun ileriyi bizden çok iyi görebilmeleridir. Land Ray Dolap olarak gençlerimizin severek kullanabileceği tasarımlara imza atmak, hatta gençlerimizle birlikte tasarlamak, işimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Land Ray Dolapolarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize, geleceğin genç odalarını üretiyoruz. İstanbul içindeki mağazalarımızdan, genç odası modellerimizi görebilir veya web sitemiz www.land.com.tr den modellerimizi inceleyebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.