-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İstanbul'da gezi ve yatırım rehberiniz

ads
ads
İstanbul çoğu kişiye çok şey ifade eder özellikle ünlülerin vazgeçilmez durağıdır istanbul , nice ünlüleri bünyesinde barındıran ve ünlülerin başka yaşamayı düşündüğü yer olmayan en parlak yıllarında ünlülere ev sahipliği yapan İstanbul çeşitli semtleriyle : Beylikdüzü , Şişli , Ataşehir , Pendik hızlıca gelişmektedir ve şimdi Arnavutköy tarafına yapılan yeni projeler ile örneğin Avrupanın en büyük havalimanlarından biri yapılıyor ve bu havalimanı çok büyük önem kazanacak gibi görünüyor devletin cebinden 1 tl bile çıkmayacak şekilde inşa edilen 20 yıl işletmesi yabancı firmaya verilen ve 20 yıl sonra devletin himayesi olacak olan tamamiyle devletin eline geçecek olan havalimanı projesi sayesinde Arnavutköy'de arsası olanların arsa değeri projenin açıklanması ile birlikte %100 2 katı değer kazandı ve altın değerinde değer kazanmaya devam ediyor.


Kısacası , Arnavutköy tarafında 2 dönüm arsası olan birisi trilyoner oldu diyebiliriz. Arsa yatırımı altındanda evdende herşeydende daha önemli bir yatırım olsa gerek. Bu nedenle ilerisi parlak ilerde prim yapacak değer kazanacak yerleri bilip oralardan arsa alıp o arsayı 5 yıl unutmak ve 5 yılda sonra değerinin kaç katına arttığını görmek en iyi yatırım olsa gerek , öncelikle gelişmeye hızlıca devam edecen şehirlerde , İstanbul , İzmir , Adana , Bursa gibi gitgide değerli projelerde gelişen şehirlerde arsa yatırımı en iyi yatırım olsa gerek. İstanbul'da son zamanlarda değerini ençok kazanan ve çok lüks olan kentler Şişli , Kadıköy ,Beşiktaş , Sarıyer , Bakırköy olarak sıralamamız mümkün ve bu ilçelerde gerçekten huzur var diyebiliriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. pendik harıcınde butun yorumlarınıza katılıyorum pendık benım gozumde ıstanbul degıl hatta ben kartalıda almıyorum ıstanbul ıcerısıde ıstanbul bostancıdan ıtıbaren baslıyor kısacası trafık varsa ıstanbul var :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.