-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Lpg Ve Diğer Otogaz Sistemlerinde Yanınızda

ads
ads

Birçok otomobil markasının yakıt tüketimini sağlayan likit petrol gazları üzerinde birçok distribütörler oluşturularak hizmet vermeye devam etmiştir. Bu makaledeyse uzun yıllar hizmet vermesinin verdiği deneyimle müşterilerine hitap eden 2A Mühendislik, 1995 yılından bu yana Türkiye'de yoluna devam etmektedir. Otogaz sistemlerinde de sıklıkla tercih edilen distribütör, yaptığı atılımlarla müşterilerinin saygınlığını kazanarak prestij elde etmeyi başarmıştır. 2A Mühendislik, başlıca ürünleri arasında şunları barındırmaktadır:
           
             LPG Dönüşüm Kitleri,
             Dönüşüm Kitlerinin Parça Sistemleri,
             Otogaz Dispenserleri,
             Otogaz Ekipmanları.

           
            Bu ürünlerini ISO kalite standartlarının direktifiyle müşterilerine ulaştıran firma, bu ürünlerde diğer firmaların önüne geçebilecek atılımlarda bulunarak otogaz sistemlerinde ve akaryakıt alanında en çok tercih edilen işletme olarak karşımıza çıkmaktadır. Lpg pompa türlerinde pompatravaini, vakum pompaları ve santrifüj pompalarının üretimini yapan mühendislik, bu pompa ekipmanlarını alanında deneyimli personeller vasıtasıyla geliştirmektedir.


             Ex motor türlerinden birçok çeşidi de kendi alt yapısını kullanarak üreten mühendislik, bu motorları üreterek gelişmiş bir üst düzey motorlarıyla hizmet vermektedir. Firma hizmetlerini www.2a.com.tr adresinden müşterilerine sunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.