-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Pvp Serverler Türleri ve Zorlukları

ads
ads
Bugün yazımızda siz değerli ziyaretçilerimize metin2 pvp server türlerinden ve zorluklarından bahsedeceğiz. Doğru bir seçim yapmanız için makalemizi iyi okumalısınız.



Her rpg oyuncusu, oyununu sevdiği oyun türüne göre seçmektedir. Metin2 pvp oyuncuları bu konuda biraz daha kararsızdır. Çünkü artan metin2 pvp serverler ile onlarca hatta yüzlerce oyun tipi ve zorluğu ortaya çıkmıştır. Bazı oyun tipleri çıkar çıkmaz daha adı bile duyulmadan başarısızlığa uğrasa da günümüzde hatırı sayılır tercih edilen birçok oyun tipi kalmıştır. Bunlardan biri wslik serverlerdir. Bu oyun türüne kolay serverler de diyebiliriz. Wslik serverler'de oyuncu karakter gelişimine pek emek harcamadan item yapmaya başlar ve diğer oyuncularla karakter çarpıştırma işine girer. Genelde bu oyunlar kısa vadeli olur. Çünkü oyuncular sıkıldıklarında pek emek harcamadıkları için rahatlıkla bırakıp başka server tercih edebilirler. Server sahibi de oyuncularının azaldığını gördüğünde serverı kapatma kararı alır. Bir diğer oyun tipi emek serverler'dir. Emek serverler'de başlangıç seviyesi genelde 1 leveldir. Oyuncular karakterlerini geliştirebilmek için bir hayli zaman harcarlar. Günümüzde en başarılı oyun emek server tipini seçen oyunlardır. Çünkü gelen oyuncular emek harcamayı seven oyunculardır. Emek harcayan oyuncu da oyunu kolay kolay bırakmaz ve diğer yeni gelenlerle kalabalık bir online oyuncu kitlesi oluştururlar. Serverın popüler olduğunu gören diğer tipleri seven oyuncular da bu server'a yönelir ve başarısının üstüne başarı koyar. Son oyun tipi ise orta serverler'dir. Orta serverler'in başlangıç seviyesi 40-60 level arasıdır. Karakter gelişimi ne emek server tipi kadar zor ne de wslik server tipi kadar kolaydır. Her ikisinin ortasıdır. Orta düzey serverler de uzun vadeli olabilmektedir. Ancak oyun sahibinin sık sık yenilik yapıyor olması gerekiyor. Çünkü bu türde oyuncu kısa zamanda etkinlikleri tüketebilir ve sıkılabilir. Doğal olarak ta yenilik ister. Tüm bu oyun tiplerini genelde server sahipleri tanıtımlarında belirtirler.

http://www.pvpserverler.org/metin2.html tanıtım sitesi server tanıtımı içerisinde server sahipleri tarafından girilmesi zorunlu olan server tipi seçeneğini eklemiş. Yeşil ile görünen bu alanın oyuncular tarafından dikkat çekmemesi mümkün değil. Ayrıca server tipine göre arama yapabilmeleri mümkün. Sitede 3 server tipi bulunmaktadır: "Kolay, Orta ve Zor Serverler." Tüm bu oyun tipleri ziyaretçilerin anlayabileceği şekilde belirtilmiştir.

Kaynak:  https://www.pvpserverler.org/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.