-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Elmanın Dibi Göl, Armudun Dibi Yol.

ads
ads
Elmanın Dibi Göl, Armudun Dibi Yol.
Bitkiler özellikle elma ağaçlarının büyümesi ve gelişmesi için bol su gerekir. Elma yetiştiricileri bunu bilmek zorundadır. Su olmayan bir bölgeye elma fidanı dikmek çok gereksiz olur. Fidan zamanla kurur ve büyümeden yok olur gider. 

Armut ağacı yetiştiricileri için durum aynı değildir. Çünkü armut ağaçlarının suya ihtiyacı yoktur. Bu yüzden herhangi bir alana fidanı dikmeniz yeterlidir. İkisi de sonuç olarak ağaçtır ama farklı özelliklere sahiptir. Biri su ile beslenirken diğeri susuz hiçbir işe yaramaz.

Bazı işlerde tıpkı bu örnek gibidir. Uzaktan bakılınca aynı gibi  görünür ama işin içine girildiğinde  farklı oldukları anlaşılır. Örneğin eğitim sürecinde olan çocukların hepsinin farklı yapıları vardır. Yetenekleri ve ilgileri başka başkadır. Çocuklarımızı eğitirken bunlara dikkat etmek gerekir. Bundan dolayı dünyamızda farklı farklı öğretim ve eğitim yöntemleri ile insanlar eğitilmektedir. 

Bir işe başlarken aklınızdan çıkarmamanız gereken, her bir işin kendine özel çeşitleri vardır. Bu özellikleri bilmeden girişimde bulunmamak gerekir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.