-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul Son Bölüm izle

ads
ads
Diriliş Ertuğrul Son Bölüm izle
Diriliş Ertuğrul 16.Bölümüyle Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında bizlerle olacak. Aksiyon fırtınası hiç hız kesmeden devam ediyor! Muhteşem dizinin yeni bölümünde izleyicilerin şok olacağı yepyeni sahneler bulunacak. Ertuğrul Gazi ve Süleyman Şah ‘ın bol bol sahnelerinin bulunduğu yeni bölümde İbnül Arabi kıssalarıyla yine herkesi mest edecek. Diriliş Ertuğrul : Tarihimizi anlatan ve Osmanlı’nın kuruluşundan bu döneme geçen olayları anlatacak olan dizi 3 sezon devam edecek. Yapımcının açıklamasına göre 3.sezon dizi bittikten sonra FİNAL bölümünü ise bir sinema filmiyle çekecekler. Yapımcının diğer bir hayaliyse bu diziden sonra Malazgirt projesini ekranlara taşımak olacak. Diriliş Ertuğrul son bölüm izle sitemiz üzerinden izleyebileceğiniz dizi bütün izleyenlerini heyecanlandırmaya ve ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu diziyi başladığında fark etmiştim ama bilerek izlemedim. Dizi izlemeyi seviyorum ama her hafta yeni bölüm beklemek beni kanser ediyor. Sezon bittikten sonra 2 hafta gibi bir sürede tüm tüm bölümleri izledim. Bekleme derdi yok müthiş oluyor :)

    YanıtlaSil
  2. TRT yapımlarının son zamanlarda beğenilmesinin sebeplerinden birisi de Diriliş dizisi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.