-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Finans Eğitimi

ads
ads
Finans, işletmenin gereksinim duyduğu fonların en uygun koşullarda ele geçirilmesi ve ele geçirilen fonların en etkin kullanımını sağlamaktır. Finans gelişen ve modernleşen toplumlarda çok önemli bir yere sahiptir. Bu konuda alınacak detaylı bir eğitim ile bulunduğunuz konumlarda ileri hedeflerinizi gerçekleştirmek daha kolay olacaktır. Gelişen şirket analizlerini esas alacak olursak finans bölümü çalışanlarının ve ekonominin nabzını tutan insanların profesyonel bir finans eğitimi sayesinde daha pozitif bir yönde gelişimi olduğu aşikardır. Direkt ihtiyaca yönelik olarak finans eğitimi ile real olan finans döngüleri ve deneyimlerini aktarılması hedef alınmıştır. Verilecek olan finans eğitimi ile finansın altın anahtarı size göz kırpacaktır. Finans eğitimi almak isteyen adaylar ise genelde finans alanında kariyer yapmak isteyen bireyler, üst/orta düzey yöneticiler ve finans hakkında farklı bakış açılarına sahip olmak isteyenlerdir.

Finans Eğitimi
Finans eğitiminde tarafınıza aktarılacak en büyük unsur finans alanında yer alan kişilerin karşılaştığı durumlarda bulundukları refleksler ile finans alanındaki tecrübelerini harmanlamasıdır. Deneyim aktarımı gerçekten ileride yer alacağınız finans dinamiklerinde sizin için hatırlanması gereken ipuçları olacaktır. Alacağınız finans eğitimi ile yatırım araçlarını nasıl daha iyi noktalarda kullanacağınız, para ve sermaye dengelerini nasıl tahlil edeceğiniz ve finansal yönetim noktasında nasıl adımlar atacağınız bunu bizzat yaşamış kişiler tarafından gösterilecektir. Bu kişiler genelde kendi şirketlerinde üstün noktalara gelmek için finans alanında ışıkları yakalamış olanlardır. Deneyim ortaklaşmasından çıkacak yeni fikirler ile kariyerine yön verme konusunda kesin olacaksınızdır.

IBS finans eğitimi programı ile kademeli olarak alacağınız finans eğitim sayesinde bilgi ve birikim yönünde kuvvetli bir öğrenim geçireceksiniz. Bu alacağınız finans eğitimi İstanbul gibi finans şehri olmak yönünde büyük adımlar gerçekleştiren bir şehirde sizi finans sınıfında yetkin bir yere sahip olmanızı sağlayacaktır. IBS finans eğitimi sayesinde finans ve pazarlama noktasında birbiriyle uyumlu eğitimlerden faydalanma imkanınızda mevcuttur.  Alacağını eğitim sonrasında kariyerinizde önemli değişikler yapabileceğinize inanıyoruz. IBS güvencesiyle verilen sertifikalar ile aldığınız eğitimi belgeleyip, bu belgeleri iş alanına girişte kullanabilirsiniz. Istanbul Business School’un vermiş olduğu Finans Eğitimi Mikro MBA Programı sayesinde Finans eğitimi hakkında edinilmesi gereken bilgi birikimine ve uygulama eğitimleri sayesinde tecrübeye sahip olabilirsiniz. Finans merkezi olan bir şehirde kariyer planlarınıza bu sertifikalar yardımıyla finans alanında şirketlerin kapıları size daha çabuk açılacaktır. f

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.