-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kadınlar İçin Bacak Bakımı Önerileri

ads
ads
Kadınlar için bacak bakımı önemli ve hassas konulardan birisidir. Genç ve orta yaşlarda bacak bakımına dikkat etmeyen veya önemsemeyen kadınların geneli ilerleyen yaşlarda bacak sorunları ile karşılaşıyor. Bu gibi üzücü durumlar ile karşı karşıya kalmamak için bacak bakımınıza dikkat etmelisiniz. En basit yöntem olan duştan çıkarken bacaklarınızı sıcak suyla değilde soğuk su ile bir kaç dakika yıkayın, ilk zamanlar bu size zor gelse de zamanla bunu alışkanlık haline getirebilirseniz. İleride çok faydasını göreceksinizdir. Çünkü; soğuk su kanı hızlandırır ve bacaklardaki kanı hızlandırarak bacak yağlarınızı eritmenizi sağlayacaktır.

Bacak Bakımı Nasıl Yapılır

Sağlıklı bacakların temeli banyo yaparken bacaklarınıza uygulayacağınız yöntemlerden geçiyor. Banyo esnasında bacaklarınıza kese uygulayın bu bacaklardaki kapalı gözenekleri açarak bacakların rahatlamasını sağlayacaktır. Bacak bakımı kadar el bakımı da büyük önem taşıyor. İşte kadınlar için el bakımı önerileri banyodan çıktıktan sonra zeytin yağı ile bacaklarınıza bakım yapmayı da ihmal etmeyin. En azından haftada bir kez olsa bir bu yöntemleri gerçekleştirdiğinizde sağlıklı bacaklara kavuşabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.