-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Lezzetli Yemeklerin Tarifleri

ads
ads
             Redmond sitesi sunduğu ürünler ile hem sağlıklı hem de kolay yemek yapma alışkanlığını geliştirmek için yeni evli çiftlere ve geniş ailelere büyük faydalar sağlamaktadır. Buhar da ve fırında yapılmış tatsız tuzsuz yemeklerin yanı sıra http://redmond.company/tr/ sitesindeki kaliteli ve şık mutfak aletleri ile tanışıp yemeklerin sırrını birçok bayan çözmektedir.

            Büyüklerimizin bu yemeği yaparsan tüm yemeklerin üstesinden gelirsin dediği ve her yörenin kendine özgü baharatları ile buluşup daha da lezzetlenen pilav tarifi anneden kızı geçen bir başka miras olmaktadır. Pilavın en önemli püf noktası bir küp şeker olmaktadır.

Kolay Pişirme Tenceresi

             Yemeklerin sonunda ağızların tatlanması içinde hafif tatlılardan olan sütlü tatlı tarifleri göz önünde tutulmaktadır. Tavukgöğsü ve kazandibi gibi sütlü tatlılar oldukça zahmetli ve zaman isteyen çok da bilinen tatlılar arasında yerini almaktadır.


            Akşama misafiri olan bayanlar mercimek çorbası nasıl yapılır telaşına düşmektedir. Kıvamında bir mercimek çorbası için mercimek ve suyun iyi ayarlanması ve mutlaka nane ile taçlandırılması gerektiği de unutulmamalıdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.