-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online Oyunlar Hakkında Sorular Turkmmo`da Cevaplanıyor

ads
ads
         Online oyuncuların sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ederken, oyun firmaları da yayınladıkları oyunlara her geçen gün yenilerini ekliyorlar.  Ülkemizde bugüne kadar en çok oynanan mmo oyunlara göz atmak gerekirse akla ilk gelenler Knight online , metin2, wolfteam, silkroad online ve league of legends olacaktır. Dünya genelinde ise bu durum biraz daha farklı. World of Warcraft, Guild wars gibi oyunlar daha fazla göze çarpıyor. Şu sıralarda mmo oyun dünyasını kasıp kavuran League of Legends ise oyuncuların sıkılmasına fırsat vermeyen yapısı ve düzenlediği büyük çaplı turnuvalar ile dikkat çekiyor.


Online Oyunlar Hakkında Sorular Turkmmo`da Cevaplanıyor



Tüm bu oyunlar üzerine bilgi alışverişi yapılabilecek, detaylı bilgiler ve rehberler bulunduran Turkmmo.com üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Turk mmo forum bölümünde tüm oyunlara ait bölümler yer alıyor. Bu bölümlerde yaşadığınız sorunlardan, bilgi paylaşımına kadar her türlü düşüncenizi belirtebilmektesiniz. 2 milyondan fazla üyesi bulunan forum da bu üyeler 20 milyona yakın mesaj yazmış durumda. Forum bölümünde en fazla ilgi gören konular metin2 hileleri, pvp serverler ve oyun sunucuları kiralama konuları olarak dikkat çekiyor.

Turkmmo ekibi tarafından hazırlanan inceleme videoları, haberler, rehberler ve kampanya duyurularını da portal bölümünden takip edebilirsiniz. Oyun videoları bölümüne kendi hazırlamış olduğunuz mmo videolarını çekerek ekleyebilir ve daha fazla kişiye erişmesini sağlayabilirsiniz.
Turkmmo metin2 pvp serverler bölümüne girerek pvp oynamak istiyorsanız istediğiniz özelliklere sahip bir server bulabilirsiniz.

Wolfteam yayıncısı Joygame tarafından yayınlanan bir diğer mmofps oyunu Hounds: The Last Hope İlk Bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.