-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Çocuğunuza En Güzel İsmi Verin

ads
ads
Sevgi dolu bir çift için en değerli varlıkları pek tabi ki çocuklarıdır. Doğan bebeklerine verecekleri anlamlı bir isim aileyi çok daha mutlu edecektir. Şu sıralar çocuk sahibi olan ailelere baktığımızda farklı isimlere yönelme eğiliminin olduğunu görebiliriz. Çünkü biz bilmesek de çok anlamlı ve çok güzel okunan isimler vardır.

Konuya bu şekilde baktığımızda isim anlamları büyük önem taşımaktadır. Eğer bir çocuğunuz olacaksa ve ona henüz bir isim koymadıysanız, sitemizi ziyaret ederek çocuğunuza uygun olan ismi bulabilirsiniz. Bu sayede çok daha güzel bir isim koyarak çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz. Çocuğunuza vereceğiniz anlamlı bir isim onun tüm hayatında etkili olacaktır. Dolayısı ile bu konuda seçici davranmanız gerekmektedir.

Buna ek olarak eğer ki ailenizin size koymuş olduğu ismin anlamını bilmiyorsanız da gene aynı şekilde sitemizden isminizin anlamına bakabilirsiniz. Bu sayede ailenizin size “o” ismi neden verdiğini öğrenebilirsiniz. Sitemize her gün yeni isim anlamları eklenmektedir. Böylece farklı ve orijinal bir isim bulmanız çok daha kolay olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.