-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farklı Ferace Kombinleri İle Şıklığı Yakala!

ads
ads
Tesettür giyim tarzını benimseyen hanımlar için yaz aylarının vazgeçilmezi olan ferace modelleri, giy – çık kolaylığını yaşatması açısından kullanımı son derece pratik bir dış giyim ürünüdür. Bol ve dökümlü olmaları bakımından hem tesettür giyim kurallarına uyan, hem de ince kumaşları nedeniyle yaz sıcağından hanımları koruyan farklı ferace çeşitleri ile kombin hazırlamak da çok kolay! İşte ferace kombinleri ile şıklığı yakalamanın sırları…


Sade, ancak bir o kadar da asil olan görünümleri ile son dönemde birçok hanımın tercihi olan ferace modelleri, renk ve desen farklılıklarıyla sosyal yaşamın her kısmında kullanıma uygun olmaktadır. Zaman içerisinde ferace elbise, ferace tunik ve ferace kap çeşitlerinin piyasaya çıkması ile sokak modasında önemli bir yere sahip olan ferace seçenekleriModanisa.com ile genç hanımların da bu modaya ayak uydurmasını sağlamıştır. Özellikle spor ferace modellerini giyinmeyi tercih eden tesettürlü genç hanımların şıklıklarına diyecek yok… Peki tesettür giyim kurallarına uyarak şık olmayı bu genç hanımlar nasıl başarıyor? Elbette doğru giysi ve doğru renk seçimleri ile! Her şeyden önce vücuda yapışmaması ve hafif kumaşı nedeniyle yaz sıcağında ferah kalmamızı sağlayan ferace seçenekleri Modanisa.com ile çok daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Bu ferace modellerinin altına giyilen uygun ayakkabılar da elbette şıklığı tamamlayan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Klasik bir feracenin altına kombin renkte bir babet, işlemeli bir feracenin altına giyilecek hafif topuklu bir ayakkabı ile şık kalmak son derece basit!


Tesettür giyimde Modanisa.com farkını yaşayan hanımların en çok tercih ettiği ferace çeşitlerini Modanisa.com’a girerek inceleyebilirsiniz. Modaysa, Gamze Polat ve Minel Aşk gibi tesettür markalarının ürünlerini Modanisa.com’da bulabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.