-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Mesleğinizi Garantileyen Okullar

ads
ads
Balkaya Okulları meslek sahibi olmak isteyen ve hayatı boyunca bu mesleği yapmaktan zevk alan bireyleri buluşturan bir adres olmaktadır. Balkayaokullari.com sitesinde eğitim ile beraber iş alanı için verilen uygulama çalışmaları öğrencilerin hayatını değiştirmektedir.


Mesleğinizi Garantileyen Okullar


            Son yıllarda oldukça ihtiyaç duyulan acil tıp teknisyenliği bölümünde çalışan bireyler ilk yardım yapan ve acil durumlar, felaket zamanlarında hızlı hareket ederek birden fazla yaralının ve hastanın tedavisini üstlenmektedir. Güçlü, sağduyulu ve özellikle soğukkanlı bireyler bu bölümü tercih ederek insanlara daha fazla yardımcı olmaktadır.

      Hemşirelik bölümündeki bireyler dört yıllık eğitimden sonra hastaneler de iş başı yaparak staj dönemlerinde gördükleri alanlarda çalışmaya devam etmektedirler. Toplum sağlığı ve iletişim konusunda yetenekli bireyler yetiştirilmektedir.


            Geleceğe yönelik yatırım yapmak ve ailelerinde dediği gibi koluna bir altın bilezik takmak isteyen gençler Sağlık Meslek Lisesi tercih ederek eğitimlerini alarak iş hayatına atılmayı hedeflemektedirler. Nüfusumuzda ki aşırı artıştan ötürü de sağlık çalışanlara olan ihtiyaç da her geçen gün artmaya devam etmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.