-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ağız Ve Diş Sağlığının Önemi

ads
ads
 Ağız ve diş sağlığı önemsenmesi gereken bir durumdur. Özellikle dişler sadece sağlık değil, estetik açısından son derece önemlidir ve görsel açıdan kişileri olumlu veya olumsuz olarak etkilemektedir.

 Genelde dişlerin rengi genetik veya sigara, çay, kahve gibi dış etkilerle sararmaktadır. Bembeyaz dişlere sahip olmak için düzenli fırçalamanın yanında diş jeli kullanmak da gerekmektedir. Diş beyazlatma işleminde jel kullanımı doktor kontrolünde olursa daha güvenli olmaktadır.


 Diş teli, ağızdaki dişlerin düzensizliğinden kaynaklanan; Çarpıklık, ileri itim, gömük dişler, ön çapraz kapanış, dişlerin aralıklı olma durumu ve çapraz kapanış vakaları gibi nedenlerle ortodontik paslanmaz tellerle düzenleme getirme işlemidir.
 Erken tedavi daha iyi sonuç vereceğinden ihmal edilmemelidir.  Ağız kokusu ise adeta bir kâbustur ve kişinin hem kendisi hem de çevresi bu durumdan rahatsızdır. Nedenleri; Ağız içindeki diş çürüklükleri, nefes ve solunum yollarından kaynaklanan, sindirim sisteminden kaynaklanan.

Çürük diş ve diş eti rahatsızlıkları tedavi edilerek koku giderilse de, sindirim ve solunum yolundan kaynaklanma farklı hastalıkların habercisi olabilir. www.confident.net/ sitesi ağız ve diş sağlığı konusunda güvenilir bir sitedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.