-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İş Güvenliği İçin Gerekli Olan Her Şey

ads
ads
İş sağlığı ve iş güvenliği adına uzun süredir uluslararası standartlarda hizmet sunan İstanbul Vizyon Osgb, bu alanda tüm gelişmiş ülkelerin hizmetlerini yakından takip ederek bu gelişmeleri kendi hizmetlerine yansıtmaktadır.


İş Güvenliği İçin Gerekli Olan Her Şey



 Sunduğu başarılı çözüm önerileri ile iş kazalarını en aza indirmeyi amaç edinen bu kuruluş, uzman çalışanları ile birlikte çok daha güvenilir şartlarda çalışılabilmesi için gerekli tüm desteği sağlamaktadır.
 Mevcut iş alanına göre yüksek bir alanda çalışması gereken işçiye olası kaza durumlarında ne yapması gerektiği konusunda bilgilendiren yüksekte çalışma eğitimi, böylece yaşanan kazalardan en az hasar ile kurtulma olanağı sağlamaktadır. Eğitim içeriğinde kaza esnasında olması muhtemel tüm durumlar ve yapılması gerekenler alanında uzman kişiler tarafından anlatılmaktadır.
   Firmalara iş güvenliği adına gerekli tüm hizmetleri sunan bu kuruluş, başarılı hizmetleri ile sektörün en çok tercih edilen firmaları arasında yerini almayı başarmıştır.

 Çok daha güvenilir şartlarda çalışmak ve iş kazalarını en aza indirgemek amacı ile çalışan İstanbul Vizyon Osgb firmasının sunduğu tüm hizmetler ile ilgili ayrıntılı bilgiler http://istanbulvizyonosgb.com/ adresinde mevcuttur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.