-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kasko Hakkında Bilgi

ads
ads
 Günümüzde araçlara yapılan sigortalara bakıldığı zaman iki türlü sigorta bulunmaktadır. Bunlardan zorunu trafik sigortasıdır. İsminden de anlaşılacağı gibi zorunlu olan her arabanın yapması gereken bir sigorta türüdür. Bir diğer sigorta türü is kasko sigortasıdır.



 Kasko araba trafik sigortası tersine kişinin isteğine göre yapılan bir sigorta türüdür. Kaskolara bakıldığı zaman kaskolar arabanın kaza yapması, arabanın yanması, çalınması, gibi durumlardan arabanın hasarını karşılayan veya arabanın parasını veren bir sigortadır. Kasko yapımı kişileri araba kullanma konusuna rahatlatma kişilere bir güvence sunmaktadır.

Kasko fiyatları incelendiği zaman kasko fiyatları arabanın modeline, arabanın cinsine, arabanın modeline, araba sürücüsünün yaşına ve arabanın plakasına göre değişmektedir.
Günümüzden birbirinden farklı çok sayıda sigorta şirketi bulunmaktadır. Kasko sorgulama işi bu sigorta şirketleri tarafından yapılmaktadır. Kasko fiyatları her sigorta şirketinde farklı şekillerde çıkmaktadır.

 Kasko teklifi almak işini ve kasko yaptırmak işini günümüzde sigorta acenteleri ve internet üzerinde bulunan sigorta web siteleri yapmaktadır. En uygun fiyata kasko yaptırmak ve teklif almak için internet üzeriden kasko taklif al yazılması yeterlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.