-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Artık Herkes Bebek Sahibi Olacak

ads
ads
                Bebek sahibi olmak isteyen, ancak çeşitli nedenlerle bebek sahibi olamayanlar artık tüp bebek sayesinde bebek sahibi oluyor. Tıpta yaşanan gelişmeler sayesinde artık doğrudan bebek sahibi olamayanlar; dolaylı yoldan bebek sahibi olma fırsatı yakalıyorlar. Bunun için birçok kurum da hizmet veriyor ve adeta çiftlerin bebek sahibi olmaları için seferber oluyorlar.


Artık Herkes Bebek Sahibi Olacak


                http://www.kibristupbebek.org/ sitesi de; bebek sahibi olmak isteyen, ancak olamayan çiftler için bu alanda hizmet vermektedir. Spermdonasyonu adı verilen yöntem sayesinde bebek isteyen, ancak sperm yetersizliği nedeniyle bebek sahibi olamayan çiftlere bu fırsatı sunmaktadır.
             Bu sayede artık erkeklerde görülen sperm yetersizliği sorunu nedeni ile yaşanan bebek sahibi olamama sorunu ortadan kalkmaktadır. Aynı şekilde yumurtadonasyonu ile da kadınlarda görülen ve bebek yapmaya engel olan sorunun ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır.

            Özellikle ileriki yaşlarda çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar için bulunmaz bir hizmet sunmaktadır.  Kıbrıstüp bebek adıyla karşımıza çıkan kibristupbebek.org sayesinde; artık bazı sorunlar nedeni ile bebek sahibi olamayanlar, tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabiliyorlar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.