-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kısa Boylulara Müjde Boy Uzatan Ayakkabı

ads
ads
Boyunuz kısa olduğu için sosyal ortamlarda kendinize karşı olan öz güveninizi yitirebilirsiniz. Bunun kimi zaman ağır psikolojik sonuçları olur. İş ya da özel hayatınızda negatif izlenimler elde eder ve her şey daha kötü bir şekilde sonuçlanabilir.

Kendinize olan özgüveni geri getirmek ve her şey için geç değil. Gelişen ayakkabı ve tasarım sektörünün bir sonucu olan yeni ayakkabı modelleri oldukça uygun fiyatlar ile sizin de boyunuzu uzatıyor. Boy uzatan ayakkabı tamamen gizli topuklara sahip olması sayesinde, dışarıdan bakıldığında hiç bir şekilde fark edilmesi mümkün değildir.

 İstediğiniz boy cm kadar boyunuzu yükseltebilir, özel davet, buluşma ve daha pek çok mekânlarda sosyalleşebilirsiniz. Ayakkabının sahip olduğu özel yapım Boy uzatan Tabanlık fark edilmeyecek şekilde hem klasik hem de spor tarzı ayakkabılarda uygulanmıştır.

Rahat bir şekilde koşabilir ve yürüyebilirsiniz asla rahatsız etmeyecek olan Boy uzatan spor ayakkabı sağladığı rahatlığın sıradan bir ayakkabıdan bir farkı olmamakla birlikte tüm model çeşitleri http://www.gizlitopuklar.com/ farkı ile müşterilerimize sunulmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.