-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online dizi paylaşımları arttı

ads
ads
İnternetin kullanılmaya başlandığı ilk günlerde kişilerin yalnızca yazılı ve sınırlı ölçüde görüntülü verileri transfer etmeleri mümkün olabilirken, günümüzde ise giderek artan bağlantı hızları ve teknolojik imkanlar doğrultusunda en geniş kapsamlı dosyaların dahi aktarılması ya da farklı platformlar üzerinden paylaşılmaları mümkün hale gelebilmekte. İlk etapta müzik paylaşım ve transferleri ile başlayan işlemler, zaman içerisinde dizi ve filmler gibi yoğun görüntü dosyalarının da dakikalar içerisinde aktarılmasına imkan vermiş durumda. Online dizi izle siteleri ve sistemleri ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki kanallarda yayınlanan kaliteli dizilere erişim sağlayabilen kullanıcılar, bu sayede hem eğlence düzeylerini hem de dizi tecrübelerini rahatlıkla arttırabilmekteler. Bazı dizilerin Türkiye genelinde yayın yapan kanallarda da anında ya da geç de olsa yayınlanması mümkün olurken, çoğu yapımın ancak ve ancak internet paylaşımları aracılığı ile takip edilmesi, kişilere farklı bir seçim yolu da bırakmamaktadır.

Online dizi paylaşımları arttı


Görüntü ve ses kalitesi giderek daha üst boyutlara ulaşabilmekte

Bağlantı hızlarının ve stabilitesinin artması ile birlikte daha yüksek çözünürlükte online dizi izleme şansına erişen kullanıcılar, bu sayede orijinal yapım kalitesine erişerek tıpkı televizyonlarından izlermiş gibi memnuniyet kaybı yaşamaktan da kurtulabilmektedirler.  Online dizi izleme sitesi çeşitlerinin her geçen gün yenileri ortaya çıksa da ancak belli başlı merkezler üzerinden ulaşılan diziler söz konusu kalite ve efektifliğe sahip olmakta, diğer seçenekler ise kaliteli paylaşımların arasında kısa zamanda unutulup gitmektedir. Online dizi film isteklerinizi karşılamak için sizler de kaliteli merkezleri ziyaret ederek yerli, yabancı, eski ya da yeni olması fark etmeksizin tüm dizilere hızlı ve etkili biçimde ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılabilecek paylaşımlar her geçen gün kendilerini geliştirmekteler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. aynı aanda olandizileri veya o gün izleyemediğimiz dizileri daha sonra takiip etmek için ideal bir yöntem

    YanıtlaSil
  2. online dizi artık moda oldu kimse filimcilerden bir şey almıyor

    YanıtlaSil
  3. TV yayınını kaçırınca mecburen internetten izler olduk

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.