-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Oyunculukta Ankara Rüzgarı

ads
ads
Reklam, dizi, sinema oyunculuğu için oyuncu temin etme organizasyonları yapan firmalar, oyunculuk yapan ve oyunculuğa yeni başlayan kişiler için çok önemlidir. Oyunculuk eğitimi almış veya almamış kişileri aynı çatı altında buluşturan, onları yanlış yada doğru projelere yönlendirerek belki de hayatlarının akışını değiştirecek bir etki yaratabilmektedirler.

Film sektörünün ülkemizde aldığı yol içerisinde ilk dönemlerde yeterli donanım ve eğitimden yoksun kişilerin organize ettiği cast ajans işleri ile sinema, dizi, reklam gibi yapımlarda, projenin en önemli yapı taşı olan oyunculuk çok acemice yapılmakta idi.
Yeşilçam'dan günümüze çok şey değişti ve artık oyunculuk alelâde yapılan bir iş olmaktan çıkarak, iyi organizasyonlarla yapımın başarısını artıracak en önemli kilit noktasındadır. İstanbul, Türk film yapımcılarının merkezi iken, Ankara cast ajans oyuncu organizasyon işlerine daha geç başlamasına rağmen, çok daha elit işlere imza atmaktadır.
Türkiye'nin kalbi Ankara ajans organizasyonları ile dizi film, reklam filmi ve beyazperde için en yetenekli, en uygun oyuncuları buluşturarak başarılarını kanıtlamaktadır.

Tecrübeli firmalar arasında http://www.maydonozajans.com web sitesinden bilgi alabileceğiniz en ciddi iş prensiplerine sahip, profesyonel cast ajansı yer almaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.