-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şık Duşakabin Modelleri Ferahdizaynda

ads
ads
Banyonuz da duş almak için kullandığınız bölüme duşakabin yaptırarak diğer bölümlerden ayırabilir ve lavabo ve tuvaletin olduğu bölümü ıslatmamış olursunuz. Duşakabin fazla yer kaplasın istemiyorsanız son derece görünen küçük ya da büyük boyutlu duşakabin modellerini banyonuza farklı özellikler de monte edilebilir ve banyonuzu hareketlendirebilirsiniz. Yeni sezon duşakabin modellerini www.ferahdizayn.com sitesinden istediğiniz model ve seçenekler de tercih ederek son derece şık ve modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Kare duşakabin modellerinin yanı sıra dikdörtgen modeller de banyonuz da köşe bölümüne yerleştirilen ya da duvardan duvara yerleştirilen duşakabin sistemleri ile banyonuz da oldukça tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Şık Duşakabin Modelleri Ferahdizaynda


Modern Duşakabin Modelleri

Pek çok duşakabin sistemleri yer aldığı site de ayrıca isteğe uygun olarak özel olarak üretilen tasarımlar da bulunmaktadır. Siz de bu modellerden istediğiniz ya da kafanız da tasarladığınız modeli sipariş verebilirsiniz. En çok tercih edilen ve rağbet gören şık tasarımların yer aldığı bu son derece şık duşakabin modellerinde özellikle camlı modeller banyonuz da modern bir şıklık elde etmenizi sağlar. Duşakabin sistemlerinden ayrıca dikkat çeken görünümler mikalı yani plastik camlı modelleriyle de son derece ilgi çekici bir görünüm de ve son derece şık. Duşakabin sistemlerinde özellikle pek çok kişinin de tercih ettiği modern ve hoş görünümler sizler için de oldukça popüler stillerde.

Duşakabin Sistemleri ve Çeşitleri

Ayrıca en rağbet gören duşakabin modelleri menteşeli duşakabin ve sürgülü duşakabin modelleri ile banyonuzu daha da güzelleştirmek için tasarlanmış. Siz de banyonuzun boyutuna uygun olacak şekilde kare duşakabin, oval duşakabin ya da dikdörtgen duşakabin modellerinden birini tercih edebilirsiniz.  Bu modeller büyük ya da küçük olacak şekilde karşımıza çıkmakta ve özel sistemli modelleriyle boyutları banyonuza uygun olacak şekilde tercih edilmektedir. Pek çok kişinin tercih ettiği ve onayladığı ve bu oldukça şık tasarımlar özellikle kişilerin evlerinde ve banyolarında kullandığı modern stilleri harmanlayarak sizlere sunuyor. Banyonuz da siz de farklı bir şıklık elde etmek isterseniz bu modelleri tercih edebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.